Met het opzetten van een ISO 9001 managementsysteem komt veel bij kijken. Wij van KAM Consultants weten daar alles van en hebben daarom deze praktische training ontwikkeld. In een klassikale setting gaan we stap voor stap door de norm; we bekijken de theoretische kant van het verhaal en helpen je bij de concrete invulling van het managementsysteem in jouw organisatie. Aangezien elke organisatie uniek is leer je hoe je de norm moet lezen om dit direct te vertalen naar je organisatie. Om je bij het proces van ISO 9001 te helpen krijg je ook onze formats die wij bij verschillende organisaties door het gehele land gebruiken om een ISO 9001 managementsysteem op te zetten en te implementeren.

Hoe ziet de training eruit? Onze trainer neemt in deze training zowel de rol van de klassieke onderwijzer als mentor aan. Hij zorgt namelijk niet alleen voor pure kennisoverdracht, maar helpt je ook individueel aan de hand van de opdrachten die je zelf gaat uitvoeren. Om goede begeleiding te kunnen garanderen wordt de training gesplitst in verschillende momenten. Na iedere bijeenkomst krijg je huiswerkopdrachten mee. Deze opdrachten worden tijdens de volgende bijeenkomst gezamenlijk besproken voor feedback. Daarnaast, om je te helpen, ga je aan de slag met onze formats in je eigen organisatie. Oftewel: alle tools die nodig zijn krijg je van ons aangeboden en je kan direct aan de slag. Op deze manier heb je na de volledige training al een groot deel van je managementsysteem opgezet!

Deze unieke training bieden wij op twee manieren aan, namelijk: vier halve dagen verspreid over verschillende weken of twee volle dagen. We raden aan om de training vier halve dagen te volgen. Op deze manier krijg je ook veel feedbackmomenten met de trainer over je huiswerkopdrachten en kan je optimaal van onze kennis gebruikmaken.

Wil je sneller aan de slag? Dan kun je je ook inschrijven voor de versnelde training die we in twee volle dagen geven. Het voordeel van deze “sprint” training is dat je in twee dagen alles weet en ook direct aan de slag kunt. Je hebt alleen wel minder tijd voor huiswerkopdrachten en het tempo ligt hoger. Beide opties zijn goed te volgen als je nog onervaren bent, alleen als je twijfelt raden we je aan om voor vier halve dagen te gaan.

Na afloop van de cursus:

  • Heb je het fundament van een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem opgezet
  • Werk je met dezelfde formats die wij als consultants ook gebruiken
  • Ben je bekend met hoe je processen in kaart kunt brengen
  • Beschik je over de kennis en vaardigheden om (op basis niveau) interne audits uit te voeren
  • Begrijp je hoe de High Level Structure in elkaar zit en weet je hoe je meerdere normen moet integreren in één managementsysteem
  • Kan je met een risicogerichte benadering je organisatie optimaliseren
  • Heb je alle tools, kennis en vaardigheden om je kwaliteitsmanagementsysteem verder op te zetten zodat je klaar bent voor de certificatie

Misschien ook interessant?

Training: ISO 9001 normkennis.
Training: Interne Auditing ISO 9001.
Training: Lead Auditor ISO 9001.
Training: Combinatietraining ISO 17100 / ISO 9001.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 4 dagen van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 1.250,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

29 april 2019, 30 april 2019, , - locatie Roermond

Inschrijven

4 juni 2019, 11 juni 2019, 18 juni 2019, 25 juni 2019 - locatie Roermond

Inschrijven
Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!