Training | Kwaliteitstechnieken en procesmanagement

Tijdens deze ééndaagse training leer je hoe je de processen in jouw organisatie in goede banen leidt. Je doet in hoog tempo kennis op van kwaliteitstechnieken en procesmanagement.

Certificate

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud training kwaliteitstechnieken en procesmanagement

Kwaliteit speelt een belangrijke rol bij de continuïteit en de groei van een organisatie. Zonder kwaliteit kan een organisatie de tevredenheid van de klant niet waarborgen: hier ligt goed procesmanagement aan ten grondslag. Daarom zijn er binnen bijvoorbeeld de norm ISO 9001 eisen vastgesteld voor het vastleggen van primaire en secundaire processen.  

In deze training legt de trainer je haarfijn uit hoe deze processen inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Ook komt aan bod hoe je iedereen in jouw organisatie meekrijgt én hoe de processen bijdragen aan de continue verbetering van je organisatie. 

Heldere verantwoordelijkheden

Een goed proces heeft een duidelijke instructie nodig met heldere verantwoordelijkheden, taken en bevoegdheden. Daarnaast moet het begrijpelijk zijn, goed lopen en er moet goede documentatie en versiebeheer te zijnWij geven je in deze training alle informatie die je nodig hebt om een proces in goede banen te leiden.  

Alle vier de stappen (vastlegging, overdracht, inzicht en verbetering), komen uitgebreid aan bod. Jouw trainer zal je verschillende manieren laten zien om een en ander vast te leggen en ook welke keuzes je moet maken voor je kan overgaan tot vastlegging: welke tool ga je gebruiken? Wordt het een flowchart of moet er tekstueel vastgelegd worden? Over welk detailniveau gaat het? Wat voor soort informatie moet verzameld worden, en ga zo maar even door. Er komt veel bij kijken!  

kwaliteitstechnieken-procesmanagement

Na afloop van de training

  • Weet je hoe primaire en secundaire processen inzichtelijk gemaakt kunnen worden;
  • Leid je de processen in jouw organisatie in goede banen;
  • Weet je welke keuzes voor registratie gemaakt moeten worden;
  • Weet je hoe jouw organisatie continu verbetert;
  • Betrek je iedereen in de organisatie.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete brochure basistrainingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Basistraining brochure

Praktische informatie

Duur - Deze ééndaagse training duurt 1 dag van 09:00 tot 17:00.

Investering - De kosten voor de klassikale training bedragen € 495,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee, faciliteiten en lunch. Volg je de training online? Dan bedragen de kosten € 395,- excl. btw.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training incompany te volgen.

Locatie
Onze trainingen bieden wij online of op locatie (Breda of Amersfoort) aan.

Trainingsdata

Wil je deze training volgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Wist je bijvoorbeeld dat wij ook incompany trainingen verzorgen? Dan komen wij naar jouw bedrijf toe, hoe gemakkelijk wil je het hebben? En het mooie is dat dit al mogelijk is bij minimaal drie deelnemers!

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.