Training | Normkennis ISO 13485

Wil jij kennis over de ISO 13485:2019 norm voor Medische hulpmiddelen? En wil je weten hoe je deze norm het beste toepast binnen jouw organisatie? Neem dan deel aan de ISO 13485 training en wordt ISO 13485-specialist!

Inhoud training Normkennis ISO 13485

De training is volledig gericht op de QMS eisen van ISO 13485. Na het voltooien van de training weet je hoe je garant staat:

  • om een organisatie te voorzien van een functionerend QMS;
  • voor de juiste productkwaliteit;
  • om een veilig hulpmiddel op de Europese markt te zetten.

In deze training leer je alles over het ISO 13485:2019. De wet- en regelgeving van medische hulpmiddelen, risicomanagement (ISO 14971) van de processen en de vereiste procedures van ISO 13485, worden nauwkeurig toegelicht.

De trainer voor deze ISO 13485 training is Lead assessor ISO 13485 en heeft veel ervaring met deze norm. Onze trainer maakt een koppeling tussen de theorie en de processen in de praktijk, zodat jij weet hoe je de norm binnen je eigen organisatie kunt toepassen. Na het voltooien van de training weet je binnen één dag de belangrijkste eisen van de ISO 13485 en hoe je hieraan voldoet.

Na afloop van de training

  • Ben je op de hoogte wat ISO 13485 inhoudt;
  • Weet je alle risico’s van medische hulpmiddelen;
  • Weet je hoe te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving;
  • Kan je kwalitatieve medische hulpmiddelen veilig op de markt aanbieden;
  • Kun je zelf aan de slag met de ISO 13485 kennis toe te passen in de praktijk.

Voor wie is deze training?

De training is voor iedereen die al weet hoe je een managementsysteem goed implementeert en wil voldoen aan de eisen van medische hulpmiddelen. Tijdens de training ontvang je de juiste kennis over ISO 13485 en weet je waar je aan moet voldoen om de medische hulpmiddelen op de markt te brengen. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen altijd klein, om genoeg ruimte te bieden voor vragen, discussie en interactie.

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Praktische informatie

Duur - Het betreft een training van 1 dag van 09:00 tot 17:00.

Investering - De kosten voor de training bedragen € 450,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee, faciliteiten en lunch.

In-company - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training in-company te volgen. Lees meer.

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Trainingsdata

Komen geen van de data jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de training Normkennis ISO 13485

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.