Optimalisatie van het managementsysteem

Werk jij al met een managementsysteem maar wil je graag weten hoe je dit kunt optimaliseren en beter integreert in de dagelijkse processen? Dan is de training optimalisatie van managementsystemen iets voor jou.

Inhoud Optimalisatie van het managementsysteem

Een managementsysteem is niet een logsysteem dat je in één keer opzet. Het is van belang om kritisch te blijven kijken en continu het systeem te blijven ontwikkelen en verbeteren. Hoe werkt een systeem het beste? Hoe kun je het integreren in de organisatie? En hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers of collega’s hierin meeneemt?

In de training ‘optimalisatie van managementsystemen’ gaan wij in op deze vragen en leren we je op een praktische manier je managementsysteem verbeteren.

Na afloop van de training

  • Heb je handvatten om de gehele organisatie mee te krijgen met de taken rondom het managementsysteem;
  • Begrijp je de gedachten achter een goed managementsysteem;
  • Kun jezelf aan de slag met het optimaliseren van het managementsysteem.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die al basiskennis heeft van managementsystemen en ook al een systeem heeft ingericht of beheert in de organisatie, maar meer de verdieping zoekt.

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Praktische informatie

Duur - Het betreft een training van een halve dag van 13:00 tot 16:00.

Investering - De kosten voor de training bedragen € 250,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee en faciliteiten.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot eind 2020 zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. Wij spreken de hoop uit dat we de klassikale lessen medio 2021 weer kunnen oppakken.

Trainingsdata

Komen geen van de data jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor: Optimalisatie van het managementsysteem

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.