Workshop | Procesmanagement

Je wilt inzicht in de processen van je bedrijf of organisatie. Waar begin je en wat zijn de te nemen stappen? Lastige materie. Wees gerust, een duwtje in de juiste richting is meestal genoeg om het proces in kaart te brengen. Dat duwtje heb je nu binnen handbereik met een workshop procesmanagement.

Inhoud workshop Procesmanagement

Van stukadoor-ZZP’er tot KPN: alle bedrijven hebben processen. De mate van grip op ieder afzonderlijk proces is echter binnen ieder bedrijf anders. Het ene bedrijf let er niet op en doet wat men al jarenlang doet, terwijl het andere bedrijf alle processen tot in detail heeft uitgewerkt.

Heb je controle op alle processen, dan ontstaan daar automatisch meer kansen uit dan wanneer je alles op z’n beloop laat. Het kan daarnaast zo zijn dat je processen wel vastliggen, maar er nog genoeg ruimte is voor procesoptimalisatie.

Een workshop procesmanagement leert je op praktische wijze kennis te maken met hoe je processen in kaart brengt en deze optimaliseert. Waarom is dit zo praktisch? Omdat je tijdens de workshop zelf aan het werk gaat met je eigen organisatie. Dit zorgt dat de kennis snel bij je gaat leven en je wordt uitgedaagd om na te denken over wat je hebt geleerd. De kennis en de tools krijg je van ons, de uitvoering doe je zelf zodat je er direct profijt van hebt.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Innovatieve inzichten in procesmanagement;
  • Herkenbare praktijkvoorbeelden en uitdagende casussen;
  • Hulp bij het in kaart brengen van eigen processen;
  • Tips en Tricks over hoe je procesmanagement conform ISO standaarden opzet, onderhoudt en optimaliseert.

Voor wie is deze workshop?

Wij hebben deze workshop speciaal ingericht voor mensen die graag praktisch aan de slag gaan met procesmanagement. Het maakt daarbij niet uit of het woord procesmanagement nog relatief nieuw is voor jou of dat je juist jouw processen wilt herstructureren en met procesoptimalisatie aan de slag wilt. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Duur - Het betreft een workshop van een halve dag van 13:00 tot 16:00.

Investering - De kosten voor de workshop bedragen € 250,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee en faciliteiten.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze workshop volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de workshop incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen weer kunnen oppakken.

Workshopdata & inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAM-Consultants-algemene-informatie