Premium training | Projectmanagement Essentials

Herken je deze situatie? Je komt uit een vergadering en denkt vol verbazing: ‘Heb ík nou net de verantwoordelijkheid voor dat nieuwe project gekregen?’ Is je antwoord ja, lees dan gauw verder want dan hebben wij dé training voor jou.

Projectmanagement Essentials

Als werknemer krijg je de taak van projectleider er vaak gratis bij. Dit kan een fantastische kans zijn, maar ook een grote uitdaging.  Plannen, organiseren, afstemmen, communiceren, er komt behoorlijk wat om de hoek bij het leiden van een project. Hoe begin je hier nou aan? Hoe maak je dit tot een succes? Hoe bewaar je de kalmte?

Op basis van jarenlange praktijkervaring, opgedaan op de werkvloer bij onze klanten, is de premium training Projectmanagement Essentials ontwikkeld. In deze training leer je alles over stakeholders, communicatie, resources en omgaan met een planning. Om doelstellingen daadwerkelijk te realiseren komt bij projectmanagement immers heel wat kijken!

Wij leren jou op een praktische manier, die past bij de dagelijkse praktijk in jouw organisatie. Zonder onnodige rapportages en bureaucratie, met handige tips&tricks die jij iedere dag weer kunt inzetten.

procesmanagement

Voor wie is deze training?

Deze tweedaagse training is speciaal gemaakt voor medewerkers en managers die niet fulltime bezig zijn met projecten maar toch gevraagd worden om er een leidende rol in te spelen.

Praktische informatie

Deze premium training bieden wij incompany aan: ideaal als jij met een aantal collega's de training wilt volgen. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met je mee.

De kosten voor de training bedragen €750,- excl. btw.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra's bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega's.

Interesse? Je bent van harte welkom!

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.