Workshop | Risicomanagement

Grip krijgen op de risico’s in jouw organisatie. Het klinkt als een tijdrovende bezigheid. Wat zou je er van zeggen wanneer je met een workshop van slechts een halve dag leert om dit op een praktische en tijdbesparende wijze aan te pakken?

Inhoud workshop Risicomanagement

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken is dat je de continuïteit van je bedrijf beter borgt op het moment dat je inzicht hebt in de risico’s in jouw werkveld.

Het toepassen van risicomanagement zorgt er voor dat je risico’s in een vroeg stadium herkent en aanpakt, zodat je nadelige effecten van risico’s kunt verkleinen of wellicht helemaal kunt voorkomen. Goed risicomanagement kan daarom heel goed het verschil maken tussen een succesvolle voortzetting van een organisatie of de weg naar opheffing van het bedrijf.

Werk je volgens ISO 9001 of ISO 14001, dan zal de risicogerichte benadering niet nieuw voor je zijn. Wel heb je misschien vragen over hoe je deze manier van werken kunt implementeren in het bestaande systeem.

Herken je bovenstaande, dan past deze workshop risicomanagement perfect bij jou. Heb je geen managementsysteem dat is opgezet conform een ISO norm, maar wil je wel meer weten over risicomanagement? Ook dan vind je voldoende uitdaging en praktische tips in deze workshop.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Praktische inzichten in risicomanagement;
  • Goede afwisseling tussen theorie en praktijk;
  • Interessante praktijkvoorbeelden en casussen;
  • Tips & Tricks over hoe je in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen;
  • Handvatten om risicomanagement in een ISO managementsysteem te implementeren;
  • Handige tools om significantie op risico’s toe te passen.

Voor wie is deze workshop?

Wil jij de risico’s binnen jouw organisatie in kaart brengen, maar heb je geen zin om dagen in de boeken te zitten? Wil je leren hoe je op een hele praktische en efficiënte wijze de risicogerichte benadering integreert in jouw manier van werken? Volg dan onze workshop risicomanagement. In een halve dag zorgen wij er namelijk voor dat jij straks hands-on alle voordelen van risicomanagement in jouw organisatie maximaliseert.
Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Duur - Het betreft een workshop van een halve dag van 13:00 tot 16:00.

Investering - De kosten voor de workshop bedragen € 250,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee en faciliteiten.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze workshop volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de workshop incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen weer kunnen oppakken.

Workshopdata

Deze workshop is op aanvraag. Neem contact met ons op voor de eerstvolgende datum.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAM-Consultants-algemene-informatie