SCL training:
de stap van trede 2 naar trede 3

De overgang van trede 2 naar trede 3 op de Safety Culture Ladder (SCL) komt steeds dichterbij. Welke stappen moet je nemen om klaar te zijn voor Safety Culture Ladder trede 3? In de verdiepingstraining ‘De Safety Culture Ladder: de stap van trede 2 naar trede 3’ geven wij jou antwoord op deze vraag.

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud verdiepingstraining

Op 1 januari 2025 is het zover: trede 3 van de Safety Culture Ladder geldt als eis bij Veiligheid in Aanbesteding (ViA). Dat lijkt nog ver weg, maar onderschat het niet. De SCL draait om veiligheidsbewustzijn. Veiligheidsbewustzijn vergroten kost tijd want het vereist gedragsverandering, en gedragsverandering is een proces van jaren.

In een serie van 4 verdiepingstrainingen nemen wij je mee door de vereisten voor trede 3 van de SCL. In deze Safety Culture Ladder trede 3 training gaan we in op de stappen die nodig zijn om succesvol door de audit van trede 3 te komen. We laten je zien hoe je dit effectief aanpakt, geven je concrete handvatten mee over hoe je dit aanpakt en je krijgt tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

scl-safety culture ladder trede 3

Voor wie is deze training?

Deze training is op het lijf geschreven voor hen die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de SCL en op zoek zijn naar kennis en handvatten. We gaan er vanuit dat je al (minimale) basiskennis over de Safety Culture Ladder hebt.

Na afloop van de training:

  • Weet je alles over de eisen van Safety Culture Ladder trede 3.
  • Heb je inzicht in de te nemen stappen.
  • Heb je concrete handvatten waar het gaat om de aanpak.
  • Ben je klaar om trede 3 van de SCL effectief in jouw organisatie te implementeren.

Praktische informatie

Trainer
Je trainer is veiligheidskundige Ralph de Brouwer.

Kosten
Volg je 1 training? Dan kost je dat €350,-. Volg je alle 4 de trainingen gericht op de Safety Culture Ladder? Dan kunnen we jou dit aanbieden voor €1200,-.  Wil je meer informatie over de overige trainingen? Lees dan hier verder.

Aanmelden
Aanmelden gaat heel eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier. Onze trainingsadviseurs nemen dan contact met je op om samen de trainingen door te spreken. Na afloop krijg je een aanwezigheidsbewijs.

scl-van-trede-2-naar-safety-culture-ladder-trede-3

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete Safety Culture Ladder verdiepingstraining brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Safety-culture-ladder-verdiepingstraining

Blijf in contact met je trainers en vakgenoten

Meld jij je aan voor deze training? Dan krijg je van ons een tijdelijk account op de KAM Community erbij. De KAM Community is het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. Door deze community sta jij er na je training niet alleen voor. In de praktijk loop je misschien tegen zaken aan waar je zo het antwoord niet op weet. Stel een vraag in de community en er is altijd een vakgenoot die jou verder kan helpen. Lid worden van de KAM Community? Dat kan hier. 

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.