Training | Interne Auditvaardigheden

Haal het maximale resultaat uit jouw audit.

Heb jij al ervaring met interne audits maar zoek je verdieping, of wil je je kennis bijspijkeren? Dan is onze ééndaagse training auditvaardigheden de ideale training voor jou, om het maximale resultaat uit houw audit te halen. Lees gauw verder en ontdek hoe deze training auditvaardigheden jou verder op weg helpt.

Wil je weten of deze training iets voor jou is?

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de
KAM Community

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers
uit het werkveld

Inhoud training auditvaardigheden

Deze training auditvaardigheden richt zich niet op een specifieke norm maar focust zich op algemene auditvaardigheden. Het doel van de training is om jou in één dag klaar te stomen als expert op het gebied van audits. Je leert op een objectieve manier gegevens te verzamelen, te interpreteren en te rapporteren. We geven je praktische kennis en handvatten mee die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.

 

 

Business people sitting at the table uisng laptop computer and discussing future plans together at office

Na het volgen van de training

  • Kun je een audit voorbereiden en een auditchecklist opstellen;
  • Kun je de eisen en het proces van audits beschrijven;
  • Creëer je de juiste sfeer tijdens een audit;
  • Pas je communicatieve vaardigheden als luisteren, samenvatten en doorvragen toe tijdens het gesprek;
  • Verzamel je feiten tijdens het gesprek en stel je deze vast;
  • Rond je een audit op de juiste manier af;
  • Stel je bevindingen vast, rapporteer je en stel je een auditrapport op.

Onze trainingsadviseurs

Weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Onze trainingsadviseurs staan voor je klaar. Zij geven je meer informatie over onze trainingen en adviseren je over welke training het beste bij jou past. Wij werken graag op persoonlijke basis en zullen daarom tijdens een telefoongesprek met jou bespreken wat je wensen en doelen zijn. Op basis daarvan geven we je een vrijblijvend advies. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Laat je gegevens achter op het formulier onderaan en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

KAM Community

KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra's bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je een sparringpartner, een manier om met grote effectiviteit up-to-date te blijven van nieuwe ontwikkelingen, de juiste informatie te krijgen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor de leden van onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het gratis pakket van de KAM Community. Naast toegang tot het platform bestaat het pakket nog uit ondersteuning via de gratis helpdesk. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega's. Zorg dat je het goed gebruikt!

Interesse? Je bent van harte welkom.

Traineeship

Praktische informatie

Deze eendaagse training volg jij voor €450,-
De training is van 9:00  tot 16:00 uur en wordt online of op locatie in Breda gegeven.

Wil jij deze training met een aantal collega’s volgen? Neem dan contact met ons op om onze incompany mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in voor de training auditvaardigheden 

Of neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.