Training | Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Een goed managementsysteem helpt een organisatie kwaliteit van producten en diensten te waarborgen en continu te verbeteren met als doel het realiseren van tevreden klanten. Het zorgvuldig implementeren en continu onderhouden is essentieel voor succes. Als je wilt weten wat een managementsysteem is, hoe je zo een systeem inricht of je verder wilt specialiseren is deze ééndaagse training bij uitstek voor jou geschikt 

Waarom een managementsysteem? ​

Samen met je trainer neem je alle redenen voor het opzetten van een managementsysteem door. De trainer laat je zien waarom het een perfect hulpmiddelis en ook dient als systematiekvoorborging en verbetering. De interne én externe invloeden worden doorgenomen, en je trainer zal je helpen met bepalen op welk vlak – kwaliteit, arbo of milieu  voor jouw organisatie een managementsysteem ingericht dient te worden.  

Wat is nodig?

Wat heb je nodig om een kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en te onderhouden? Je trainer vertelt over jaarplanningen en welke zaken vast moeten liggen qua documentatie. Je ontdekt wat nodig is voor een goed systeem en het belang van zaken goed in kaart brengen. Voor een goed systeem is documentatiebeheer en versiebeheer belangrijk.  

Een goed managementsysteem wordt niet door één persoon gedragen, dus hoe krijg je het management en de medewerkers mee? Je trainer geeft je handvatten om bewustzijn te creëren om zo iedereen mee te krijgen in het managementsysteem. Ook laat de trainer je zien wat voor soort vragen je kunt verwachten tijdens externe audits en hoe je de organisatie voorbereidt op de audit.  

Na afloop van deze module:  

  • Weet je hoe een managementsysteem in elkaar steekt; 
  • Weet je waarom je een managementsysteem inzet; 
  • Kun je een managementsysteem inrichten; 
  • Kun je een managementsysteem laten dragen door management en medewerkers;
  • Ben je in staat een jaarcyclus op te zetten voor het onderhouden van je managementsysteem.
Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie:  

  • Deze ééndaagse training duurt van 9:00 tot 17:00 uur; 
  • De kosten voor de training bedragen € 450,- excl. btw;
  • Wil je deze module met meerdere collega’s volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.  

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen  weer kunnen oppakken.

Trainingsdata

Komen geen van de data jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor de training Implementatie en onderhoud van managementsystemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.