Training ISO 27001 met Annex A Controls (ISO 27002)

Moet jij ISO 27001 gaan implementeren in jullie organisatie? Dan is de ISO 27001 met Annex A Controls (ISO 27002) training geschikt voor jou. ISO 27001 bestaat uit 2 onderdelen, namelijk de ISO 27001 norm en de Annex A Controls. Op basis van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging moeten de nodige Controls worden geïmplementeerd.

In deze training wordt op de eerste dag de norm uitgebreid behandeld en op dag twee komen de Annex A Controls aan bod. Wat betekent een informatiebeveiligingssysteem voor je organisatie en waar moet je allemaal aan denken? Aan de hand van de best practices doorlopen we dit om ervoor te zorgen dat ISO 27001 werkbaar ingezet wordt in de organisatie.

Deze cursus is op aanvraag.

Na afloop van de cursus:

  • Weet je wat de High Level Structure inhoud en wat het voor jouw managementsysteem betekent.
  • Ben je op de hoogte van de ISO 27001 norm.
  • Kun je de gedachte achter de ISO 27001 uitleggen.
  • Begrijp je het belang van goede informatiebeveiliging.
  • Weet je welke Annex A Controls er zijn en hoe je aan de slag moet gaan met de implementatie van deze controls.
  • Kun je zelf aan de slag met het opzetten van een systeem conform ISO 27001.

Voor wie is deze cursus?
De cursus is voor iedereen die al weet hoe je een managementsysteem goed moet opzetten en implementeren maar nog geen kennis heeft van de ISO 27001 norm en Annex A (ISO 27002) Controls.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 2 dagen van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 850,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!