Online training: De veranderende rol van de kwaliteitsmanager en het managementsysteem*
24 april van 13.00u tot 16.00u

*Wegens de ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) bieden wij de training “De veranderende rol van de kwaliteitsmanager en het managementsysteem” online aan. De workshop vindt plaats op vrijdag 24 april van 13.00u tot 16.00u. Wil je direct aanmelden voor de training of heb je vragen? Neem dan hier contact met ons op of via trainingen@kam-consultants.nl. De investering van de training bedraagt €250,-.

Meer informatie over de cursus vind je op de huidige pagina.

De veranderende rol van managementsystemen en de functie van KAM Coördinator

De rol van de KAM coördinator/manager is aan het veranderen. Voor veel organisaties neemt het aantal certificerende normen en implementerende managementsystemen toe. De roep om integratie met de dagelijkse bedrijfsvoering wordt daardoor steeds groter. Ook de toevoeging van de context van de organisatie en het denken in risico’s en kansen heeft daarin een bijdrage. Er is meer aandacht gekomen voor strategie en het managementsysteem moet beter aansluiten bij het stuurmechanisme van de directie en het management.

In de praktijk zien we dat de KAM coördinator vaak een dubbelrol heeft. Aan de ene kant de rol van uitvoerder en beheerder van het managementsysteem en aan de andere kant ondersteuning van het management op het gebied van de context van de organisatie. De werkdruk wordt hoger, maar de complexiteit ook.

Ook het managementsysteem speelt een steeds grotere rol in organisaties en maakt een verandering door. Met een goed en effectief managementsysteem is een organisatie continu in ontwikkeling en kan de organisatie de kwaliteit van producten en diensten waarborgen. Het is een manier om processen te beheersen, risico’s te signaleren en continu te verbeteren.

Als KAM Coördinator is het van belang om met deze veranderingen mee te gaan. In onze verdiepende training geven wij praktische tips over onder andere:

  • Hoe krijg je het management mee met het managementsysteem;
  • Scholing en bijscholing voor KAM Coördinatoren;
  • Overzicht houden op de hoeveelheid certificeringen;
  • Het managementsysteem meer integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Deze training wordt online gegeven op 24 april van 13.00u tot 16.00u. Aanmelden kan door een mail naar training@kam-consultants.nl te sturen.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen €250 excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!