Online training Optimalisatie van Managementsystemen*
16 april van 13.00u tot 16.00u

*Wegens de ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) bieden wij de training Optimalisatie van Managementsystemen online aan. De workshop vindt plaats op donderdag 16 april van 13.00u tot 16.00u. Wil je direct aanmelden voor de training of heb je vragen? Neem dan hier contact met ons op of stuur een mail naar trainingen@kam-consultants.nl. De investering van de training bedraagt €250,-.

Meer informatie over de cursus vind je op de huidige pagina.

Optimalisatie van Managementsystemen

Werk jij al met een managementsysteem maar wil je graag weten hoe je dit kunt optimaliseren en meer kunt integreren met de dagelijkse processen? Dan is de training optimalisatie van managementsystemen iets voor jou.

Een managementsysteem is niet een logsysteem dat je in één keer opzet. Het is van belang om kritisch te blijven kijken en continue het systeem te blijven ontwikkelen en verbeteren. Hoe werkt een systeem het beste? Hoe kun je het integreren in de organisatie? En hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers of collega’s hierin meeneemt? In de training optimalisatie van managementsystemen gaan wij in op deze vragen en leren we je op een praktische manier je managementsysteem verbeteren.

Na afloop van de training

  • Heb je handvatten om de gehele organisatie mee te krijgen met de taken rondom het managementsysteem;
  • Begrijp je de gedachten achter een goed managementsysteem;
  • Kun jezelf aan de slag met het optimaliseren van het managementsysteem.

Voor wie is deze training
Deze training is geschikt voor iedereen die al basiskennis heeft van managementsystemen en ook al een systeem heeft ingericht of beheert in de organisatie, maar meer de verdieping in wil gaan.

Deze training wordt online verzorgd op 16 april van 13.00u tot 16.00u. Aanmelden kan door een mail naar training@kam-consultants.nl te sturen.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen €250 excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!