Verdiepingstraining | Bewustzijn genereren

Hoe genereer je bewustzijn in de organisatie? Wat is er nodig om structurele verandering teweeg te brengen? In de verdiepingstraining ‘Bewustzijn genereren’ krijg je antwoord op deze en nog vele andere vragen en krijg je handige tips en tricks mee over hoe dit in de praktijk te realiseren is.  

Inhoud verdiepingstraining Bewustzijn genereren

Wil je veranderingen in een organisatie succesvol doorvoeren? Dan is bewustzijn ten alle tijden een essentieel onderdeel van het succes. Bewustzijn genereren is dus noodzakelijk! In elke organisatie zijn er gedragingen die niet gewenst zijn, maar wel keer op keer als patronen optreden. Denk aan het niet melden van ongevallen als incident (ISO 45001), het niet vergrendelen van je laptop die volstaat met vertrouwelijke gegevens (ISO 27001) of zonder controle een product naar de klant versturen (ISO 9001). Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheid, gezondheid of tevredenheid van klanten en medewerkers. In de training Bewustzijn genereren geven we jou handige tips en handvatten mee om structurele verandering teweeg te brengen.

bewustzijn-genereren
Certificate

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Praktische informatie training Bewustzijn genereren

De training wordt gegeven door Eefje Knaebel en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. Heb je interesse in deze verdiepingstraining? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je de training Bewustzijn genereren met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de klassikale training bedragen €350,- excl. btw. Volg je de training online? Dan bedragen de kosten €250,- excl. btw.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete verdiepingstraining brochure!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verdiepingstraining Brochure

Data verdiepingstraining

Wil je de training Bewustzijn genereren volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.