Verdiepingstraining | Haal meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen

Het stellen van doelen is een belangrijk onderdeel van effectief bezig te zijn met verbeteren. Het niet stellen van doelen leidt tot stilstand en achteruitgang en zorgt ervoor dat de concurrentie je iedere keer een stap voor zal zijn. In deze masterclass laten wij je zien hoe je meer toegevoegde waarde haalt uit doelstellingen.  

Inhoud training

Om aan de slag te gaan met doelstellingen begin je met het opstellen van SMART doelstellingen die passen bij de strategie van de organisatie. Je haalt beduidend meer toegevoegde waarde uit doelstellingen door te focussen op twee componenten: het creëren van betrokkenheid en meetbaarheid.  

Volg de verdiepingstraining ‘Haal meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen’ en ga aan de slag met de doelstellingen voor jouw organisatie.  

 

doelstellingen-formuleren
Certificate

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen: praktische informatie

Deze verdiepingstraining vindt online plaats en wordt gegeven door Ralph de Brouwer. De training duurt van 13:00 tot 15:30 uur. Wil je de training volgen? Vul dan onderstaand formulier in en onze adviseur neemt contact met je op.  

Wil je de verdiepingstraining met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de klassikale training bedragen €350,- excl. btw. Volg je de training online? Dan bedragen de kosten €250,- excl. btw.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete verdiepingstraining brochure!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verdiepingstraining Brochure

Data verdiepingstraining

Wil je deze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en onze adviseur neemt contact met je op.

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.