Verdiepingstraining | Risicomanagement

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken is dat je de continuïteit van je bedrijf beter borgt op het moment dat je inzicht hebt in de risico’s in jouw werkveld. 

Certificate

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud training risicomanagement

In de training gaan wij dieper in op goed risicomanagement. Het toepassen van risicomanagement zorgt ervoor dat je risico’s in een vroeg stadium herkent en aanpakt, zodat je nadelige effecten van risico’s kunt verkleinen of wellicht helemaal kunt voorkomen. Goed risicomanagement kan daarom heel goed het verschil maken tussen een succesvolle voortzetting van een organisatie of de achteruitgang van de resultaten. 

Waar bestaat de training uit?

  • Praktische inzichten in risicomanagement;
  • Interessante praktijkvoorbeelden en casussen;
  • Tips & Tricks over hoe je in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen;
  • Handvatten om risicomanagement in een ISO-managementsysteem te implementeren.
Verdiepingstraining risicomanagement KAM Consultants standaard

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete verdiepingstrainingen brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verdiepingstraining Brochure

Praktische informatie

Duur - De training wordt gegeven door Ralph de Brouwer en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. 

Investering - De kosten voor de klassikale training bedragen €350,- excl. btw. Volg je de training online? Dan bedragen de kosten €250,- excl. btw.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training in-company te volgen.

Locatie - Onze trainingen bieden wij online of op locatie (Breda of Amersfoort) aan.

KAM-consultants-kantoor