Verdiepingstrainingen

Vergroot je kennis

Onze verdiepingstrainingen zijn door experts ontwikkeld voor de professionals die hun kennis op het gebied van ISO normen en managementsystemen willen verbreden en verder uitdiepen. Deze specialistische trainingen helpen jou daarbij op weg.

Volg onze trainingen waar je maar wilt

Onze trainingen zijn online of op locatie (klassikaal of incompany). Omdat wij grote waarde hechten aan persoonlijke begeleiding zijn onze groepen klein. Dit biedt onze cursisten genoeg ruimte voor interactie, het stellen van vragen en discussie.

Wil jij met een aantal collega's een van deze trainingen volgen? Wij bieden ook incompany trainingen ISO 9001 aan. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Alles rustig doorlezen?

Download hier onze handige brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betrokkenheid van de directie

Implementatie van een managementsysteem kan alleen succesvol zijn als de directie betrokken is. In deze verdiepingstraining leer jij onder meer wat het belang is van betrokkenheid van de directie en wanneer deze betrokkenheid gewenst is in relatie tot een managementsysteem.

Bewustzijn genereren

Meest gekozen

Wil jij veranderingen succesvol doorvoeren in jouw organisatie? Dan is het noodzakelijk bewustzijn te genereren: medewerkers moeten zich bewust zijn van hun handelen om ingesleten patronen te herkennen en te veranderen. In deze verdiepingstraining leer je hoe je structurele verandering teweeg brengt.

Continu verbeteren

Continu verbeteren staat centraal in iedere ISO norm. In deze verdiepingstraining richt je je, door een goede mix van theorie en praktijk, op het verbeteren van processen rond continu verbeteren op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Je krijgt sterke praktijkvoorbeelden en tips & tricks over het implementeren van continue verbeteren volgens ISO standaarden.

Meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen

Het stellen van doelen is een belangrijk onderdeel van effectief bezig te zijn met verbeteren. Het niet stellen van doelen leidt tot stilstand en achteruitgang en zorgt ervoor dat de concurrentie je iedere keer een stap voor zal zijn. In deze verdiepingstraining laten wij je zien hoe je meer toegevoegde waarde haalt uit doelstellingen.  

Haal meer uit de directiebeoordeling

De directiebeoordeling of managementreview is traditiegetrouw een uitgebreide rapportage wat het beeld opwekt van een papieren tijger. Het voelt als een verplichting waar je verder niets mee kan. Zonde! Na het volgen van deze verdiepingstraining weet jij hoe je de management review wel van belang voor jouw organisatie kunt laten zijn.

Kritieke Prestatie Indicatoren

Een organisatie opereert succesvol als er een duidelijke visie ligt en de verwachtingen helder zijn.  Een goede manier om dit te realiseren is door de inzet van Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s). In deze verdiepingstraining leer je het belang van KPI’s, hoe je ze opstelt, ze integreert in jouw bedrijfsvoering en hoe je inspeelt op de resultaten.

Leveranciersmanagement

Goed leveranciersmanagement is meer dan weten wie de koffiebonen brengt. Leveranciers hebben wel degelijk invloed op de kwaliteit van jouw product of dienst. In deze verdiepingstraining leer je hoe leveranciersmanagement werkt, hoe je leveranciers zorgvuldig kiest én beoordeelt en hoe je goede leveranciersrelaties onderhoudt.

Procesmanagement

Inzicht krijgen in de processen van jouw organisatie begint bij procesmanagement. Dit is de expertise waarbij je kijkt naar processen afzonderlijk en naar de samenhang tussen processen. In deze verdiepingstraining leer je onder meer over innovatieve inzichten in procesmanagement en krijg je herkenbare praktijkvoorbeelden en uitdagende casussen.    

Risicomanagement

Door risicomanagement breng je niet alleen de risico’s voor jouw organisatie in kaart, je reageert er ook op. Door deze manier van werken borg je de continuïteit van je organisatie beter omdat je inzicht hebt in de risico’s in het veld. Deze verdiepingstraining geeft jou onder meer praktische inzichten in risicomanagement, gestaafd met interessante praktijkvoorbeelden en casussen.

Van strategie naar operatie aan de hand van de context

De nieuwe generatie ISO normen kennen een directe koppeling met de bedrijfsstrategie en de operationele bedrijfsvoering. Continue verbetering is zo makkelijker door te voeren en de integratie van managementsystemen eenvoudiger. In deze verdiepingstraining leer jij alles over de context van de organisatie, hoe dit samenhangt met de strategie, én hoe je dit in de dagelijkse praktijk integreert.

Verdieping op interne audits

Als jij degene bent die interne audits uitvoert in jouw organisatie dan heb je een verantwoordelijke taak. Maar je hebt ook de positie om verbeteringen in de organisatie te signaleren! Deze verdiepingstraining, speciaal voor professionals die al interne audits uitvoeren, leert jou over de veranderende rol van de interne auditor, hoe je meer waarde uit audits haalt en laat je zien hoe je de input van audits kunt inzetten voor procesoptimalisatie.

documentation

Geen onnodig uitgebreide documentatie

certificaat

100% succesgarantie tegen vaste prijzen

Kam-icon-binnen-2-weken

Binnen 2 weken starten met het project

Kam-icon-brede-kennis

Brede kennis over normen en branches