Het Seminar gaat over het optimaliseren van managementsystemen. Steeds meer bedrijven hebben niet één maar meerdere normen gecertificeerd. Daarnaast hebben nog veel bedrijven hun managementsysteem onvoldoende geïntegreerd met de bedrijfsprocessen. Het Seminar is gericht op tips en tricks om de integratie te verbeteren en zo meer toegevoegde waarde te halen uit een managementsysteem, zodat het uiteindelijk meer gaat leven en zo betere resultaten met zich meebrengt: Ofwel: hoe gebruik je een managementsysteem nu nog meer als tool voor continue verbetering in plaats van voor de aantoonbaarheid puur voor certificering.

Programma:

Inloop: 13:30 uur
Seminar: 14:00 – 16:00 uur
Aansluitende borrel: 16:00 – 17:00 uur

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training en is inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

28 maart 2019 - locatie Westhoven 10 te Roermond

Inschrijven
Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!