Ondersteunende diensten bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder onze startersfuncties.

consultancy-assistent-vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een belangrijke functie. Je vormt de schakel tussen je collega’s – op kantoor en in de buitendienst -, leveranciers en...

Lees meer >>>

Stagemogelijkheden

Wil jij stage lopen bij een kleinschalig, snelgroeiend organisatieadviesbureau? Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij een jong en gedreven team? Ook dan komen we graag met je in contact. Stuur je c.v. en motivatiebrief naar werkenbij@kam-consultants.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? We komen graag in gesprek met je. Als jij contact opneemt voor een oriëntatiegesprek met Eefje Knaebel, onze learning & development specialist, zetten wij de koffie of thee alvast klaar! Je kunt Eefje bereiken via werkenbij@kam-consultants.nl of tel 0475 215 416.

eefje gespiegeld