Ondersteunende diensten bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder onze startersfuncties.

consultancy-assistent-vacature

Consultancy Assistent

Als consultancy assistent ondersteun je de consultants in het inrichten, voorbereiden, uitvoeren en afronden van hun projecten. Je werkt actief mee op projecten om zo de klantervaring te optimaliseren en de administratieve processen voor consultants te beperken.

Lees meer >>>

Financieel-administratief-medewerker-KAM

Financieel administratief medewerker

Als financieel medewerker voer je diverse verschillende administratieve en organiserende werkzaamheden uit met als doel het stroomlijnen van de financiële processen. 

Lees meer >>>

Office-Manager-KAM-Consultants

Office Manager

Als Office Manager heb je een cruciale rol in het structureren van interne processen, verbeterprojecten en de overlegstructuur in de organisatie.

Lees meer >>>

Stagemogelijkheden

Wil jij stage lopen bij een kleinschalig, snelgroeiend organisatieadviesbureau? Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij een jong en gedreven team? Ook dan komen we graag met je in contact. Stuur je c.v. en motivatiebrief naar werkenbij@kam-consultants.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? We komen graag in gesprek met je. Als jij contact opneemt voor een oriëntatiegesprek met Eefje Knaebel, onze learning & development specialist, zetten wij de koffie of thee alvast klaar! Je kunt Eefje bereiken via werkenbij@kam-consultants.nl of tel 0475 215 416.

Eefje_KAM Consultants