Ondersteunende diensten bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder onze startersfuncties.

Vacatures_KAM_1

Consultancy Assistent

Als consultancy assistent ondersteun je de consultants in het inrichten, voorbereiden, uitvoeren en afronden van hun projecten. Je werkt actief mee op projecten om zo de klantervaring te optimaliseren en de administratieve processen voor consultants te beperken.

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_1433

Financieel medewerker

Als financieel medewerker voer je diverse verschillende administratieve en organiserende werkzaamheden uit met als doel het stroomlijnen van de financiële processen. 

Lees meer >>>

Stagemogelijkheden

Wil jij stage lopen bij een kleinschalig, snelgroeiend organisatieadviesbureau? Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij een jong en gedreven team? Ook dan komen we graag met je in contact. Stuur je c.v. en motivatiebrief naar saar@kam-consultants.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? We komen graag in gesprek met je. Als jij contact opneemt voor een oriëntatiegesprek met onze collega Saar Stoutenbeek, zetten wij de koffie of thee alvast klaar! Je kunt Saar bereiken via saar@kam-consultants.nl of tel 06 22 86 35 26

Saar_KAM Consultants