Verdiepingstraining | Betrokkenheid van de directie

Elke succesvolle implementatie van een managementsysteem valt of staat met betrokkenheid van de directie. In deze masterclass laten we je zien wat het belang hiervan is en hoe je meer betrokkenheid creëert. 

De training

Zonder betrokkenheid van de directie is een succesvolle implementatie van een managementsysteem ondenkbaar. In het onderdeel ‘Leiderschap’ vanuit de High Level Structure (HLS) ligt de nadruk op de kerneisen in de verantwoordelijkheid van de directie met betrekking tot het managementsysteem. Denk aan het bepalen van de strategie en het beleid, het inrichten van een organisatiestructuur, verdelen van verantwoordelijkheden en bevoegdheden en het beschikbaar stellen van de nodige middelen. 

In de verdiepingstraining ‘Betrokkenheid van de directie’ leggen we je haarfijn uit: 

  • Wat het belang is van directiebetrokkenheid;
  • Wanneer directiebetrokkenheid nodig is in relatie tot managementsystemen;
  • Hoe je meer directiebetrokkenheid kunt creëren.

Praktische informatie verdiepingstraining betrokkenheid van de directie

Deze training vindt online plaats en wordt gegeven door Ralph de Brouwer. De training duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de training met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de klassikale verdiepingstraining bedragen €350,- excl. btw. Volg je de training online? Dan bedragen de kosten €250,- excl. btw.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data verdiepingstraining

Komen deze datum voor jou niet uit, maar wil je wel de verdiepingstraining volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de verdiepingstraining via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de verdiepingstraining | Betrokkenheid van de directie

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.