Verdiepingstraining | Continu verbeteren 

Continu verbeteren is het voortdurend introduceren en invoeren van nieuwe activiteiten, het aanpassen van activiteiten en ook het elimineren van de activiteiten die geen of weinig waarde toevoegen. Het uiteindelijke doel is het verhogen van de effectiviteit door het verminderen van inefficiënties, frustraties in het proces en verspilling van onder andere tijd en materiaal. Continu verbeteren staat centraal in iedere norm.

Inhoud verdiepingstraining Continu Verbeteren

In deze training richten we ons op het verbeteren van processen rondom continu verbeteren op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Hoe krijg je inzicht in wát er verbeterd kan of moet worden, welke technieken gebruik je voor de oorzaakanalyse, hoe stel je concrete en meetbare doelstellingen op en hoe creëer je draagvlak in jouw organisatie? Het vervolgdeel staat in het teken van het integreren van managementsystemen in jouw organisatie. We delen handige tips en tricks, zodat je na de masterclass direct zelf aan de slag kan met verbetermanagement in jouw organisatie.

In deze training krijg je:

 

  • Een goede mix van theorie en praktijk;
  • Krachtige voorbeelden uit de praktijk;
  • Stevige basiskennis van de Plan-Do-Check-Act-cyclus;
  • Tips en tricks over hoe je continue verbetering volgens ISO-standaarden implementeert.

Praktische informatie verdiepingstraining Continu Verbeteren

De verdiepingstraining wordt gegeven door Ruud Sonnemans en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de training met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de klassikale training bedragen €350,- excl. btw. Volg je de training online? Dan bedragen de kosten €250,- excl. btw.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data verdiepingstraining

Wil je de verdiepingstraining volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de verdiepingstraining | Continu verbeteren

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.