28 april Online Workshop Continue Verbetering
Wegens de ontwikkelingen van het COVID-19 Virus (coronavirus) bieden wij de workshop Continue Verbetering online aan. De workshop vindt plaats op dinsdag 28 april van 13.00u  tot 16.00u. Heb je interesse of vragen? Neem dan hier contact met ons op of via trainingen@kam-consultants.nl. De investering van de workshop bedraagt €250,-.

Meer informatie over de cursus vind je op de huidige pagina.

Workshop continue verbetering

Het maximale uit processen leren halen; dat leer je bij onze workshop continue verbetering!

Continue verbetering klinkt voor veel mensen als een utopie: een mooi streven maar in de praktijk maar beperkt haalbaar. Herken je dit? Dan kunnen we jou nog veel leren! Wanneer je namelijk de juiste tools in handen hebt is het mogelijk om iedere periode weer continue verbetering te bewerkstelligen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan dagen we jou uit om onze workshop continue verbetering te volgen! In deze workshop gaan we namelijk aan de slag om jou de basis van continue verbetering te leren en daarna krijg je methoden aangereikt welke bij veel organisaties tot bewezen effecten hebben geleid. Doordat onze docenten tevens ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van continue verbetering doorvoeren in ISO-managementsystemen kunnen ze jou op een hele praktische manier begeleiden en laten ze de stof leven doormiddel van praktijkvoorbeelden.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Een goede mix van theorie en praktijk
  • Uitdagende casussen en de mogelijkheid om jouw situatie voor te leggen
  • Krachtige voorbeelden uit de praktijk
  • Stevige basiskennis van de Plan-Do-Check-Act cyclus
  • Tips en tricks over hoe je continue verbetering volgens ISO-standaarden kunt implementeren
  • Verschillende praktische tools om continue verbetering bewerkstelligen

Voor wie is deze cursus?
Voor iedereen! Het maakt niet uit of je een ZZP’er of directeur van een bedrijf met 1000 medewerkers bent. Ook maakt het niet uit of je met een managementsysteem werkt dat is opgezet conform een ISO-norm of gewoon lekker je eigen ding doet. Iedereen kan wat leren over continue verbetering en wij zorgen ervoor dat iedere cursist met nieuwe inzichten naar huis gaat!

Na afloop van deze workshop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Deze cursus is op aanvraag.

Misschien ook interessant?

Workshop: procesmanagement.
Workshop: risicomanagement.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 250,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!