Workshop procesmanagement

Hands-on aan de slag met procesmanagement? Lees dan snel meer over deze praktische workshop!

Ieder bedrijf heeft processen. De mate van grip op de processen is alleen bij ieder bedrijf anders. Bij het ene bedrijf is er compleet inzicht in alle processen en haar inputs en outputs terwijl het andere bedrijf “gewoon werkt” en niet zo goed weet hoe de processen in kaart kunnen worden gebracht. Val jij onder die laatste categorie? Of liggen de processen bij jouw bedrijf al redelijk vast maar wil je meer leren over hoe je de processen kunt optimaliseren? Dan zit je goed bij deze workshop procesmanagement! In de workshop procesmanagement gaan we aan de slag om jou op een hele praktische wijze kennis te laten maken met processen en het optimaliseren hiervan. Geheel in de stijl van een workshop ga je vooral veel zelf aan het werk. Op deze manier gaat de kennis snel leven en wordt je ook uitgedaagd om echt na te denken over wat je hebt geleerd. De kennis en de tools verzorgen wij, het in praktijk brengen dat doe jij!

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Innovatieve inzichten in procesmanagement
  • Herkenbare praktijkvoorbeelden en uitdagende casussen
  • Hulp bij het in kaart brengen van eigen processen
  • Tips en Tricks over hoe je procesmanagement conform ISO-standaarden kunt opzetten, onderhouden en optimaliseren

Voor wie is deze workshop?
Wij hebben deze workshop speciaal ingericht voor mensen die graag praktisch aan de slag gaan met procesmanagement. Het maakt daarbij niet uit of het woord procesmanagement nog relatief nieuw is voor jou of dat je juist jouw processen wilt herstructureren en met proces optimalisatie aan de slag wilt.

Deze cursus is op aanvraag.

Misschien ook interessant?

Workshop: continue verbetering.
Workshop: risicomanagement.
E-learning: risicomanagement.
E-learning: basis van managementsystemen.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 250,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!