Online Workshop Risicomanagement*
Vrijdag 27 maart van 09.30u tot 12.00u

*Wegens de ontwikkelingen van het COVID-19 Virus (coronavirus) bieden wij de workshop Risicomanagement online aan. De workshop vindt plaats op vrijdag 27 maart van 09.30u tot 12.00u. Heb je interesse of vragen? Neem dan hier contact met ons op of via trainingen@kam-consultants.nl. De investering van de workshop bedraagt €250,-.

Meer informatie over de cursus vind je op de huidige pagina.


Workshop risicomanagement

Grip krijgen op de risico’s in jouw organisatie? Leer in een halve dag tijdens onze workshop hoe je praktisch aan de slag kunt gaan met risicomanagement!

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken is dat je de continuïteit van je bedrijf beter kunt borgen op het moment dat je inzicht hebt in de risico’s in jouw werkveld. Het zorgt er namelijk voor dat je risico’s in een vroeg stadium herkent en kunt aanpakken zodat je nadelige effecten van risico’s kunt verkleinen of wellicht helemaal kunt voorkomen. Goed risicomanagement kan daarom heel goed het verschil maken in de succesvolle voortzetting van een organisatie!

Als je werkt volgens ISO 9001 of ISO 14001 zal de risicogerichte benadering niet nieuw voor jou zijn. Wel kun je misschien vragen hebben over hoe je deze manier van werken kunt implementeren in het bestaande systeem. Als jij jezelf hierin kunt vinden dan past deze workshop risicomanagement perfect bij jou! Heb je geen managementsysteem dat is opgezet conform een ISO-norm maar wil je wel meer weten over risicomanagement? Ook dan ga je voldoende uitdaging en praktische tips vinden in deze workshop.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Praktische inzichten in risicomanagement
  • Goede afwisseling tussen theorie en praktijk
  • Interessante praktijkvoorbeelden en casussen
  • Tips en tricks over hoe je in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen
  • Handvatten om risicomanagement in een ISO-managementsysteem te implementeren
  • Handige tools om significantie op risico’s toe te passen

Voor wie is deze cursus?
Wil jij aan de slag met het in kaart brengen van de risico’s in jouw organisatie maar heb je geen zin om dagen in de boeken te zitten? En wil je leren hoe je op een hele praktische en efficiënte wijze de risicogerichte benadering kunt integreren in jouw manier van werken? Volg dan onze workshop Risicomanagement. In een halve dag kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jij straks hands-on aan de slag kunt om alle voordelen van risicomanagement in jouw organisatie te maximaliseren.

Deze cursus is op aanvraag.

Misschien ook interessant?

Workshop: procesmanagement.
Workshop: continue verbetering.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 250,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!