ISO certificering uitzendbureau

Normen en certificeringen voor uitzendbureaus

Of het nu een harde eis is in een aanbesteding of dat het vanuit interne motivatie komt, ook uitzendbureaus, detacheringsbureaus en werving en selectiebureaus krijgen steeds meer te maken met ISO certificeringen. Naast de bekende ISO 9001 wordt ook ISO 27001 steeds vaker geëist in aanbestedingen.

Wil jij ISO gecertificeerd zijn, maar weet je niet waar te beginnen? Wij bieden ondersteuning in de implementatie én het onderhouden van jouw managementsysteem.

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Normen voor uitzendbureaus

Voor uitzendbureaus, detacheringsbureaus en werving en selectiebureaus zijn er verschillende normen en certificeringen die relevant zijn. Het ligt er helemaal aan hoe groot jouw organisatie is, wat de doelen zijn en aan welke aanbestedingen je wilt meedoen. Hieronder een greep van de normen die interessant zijn.

  • ISO 9001. Deze norm richt zich op het opzetten van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem. Het helpt bij het verbeteren van operationele processen, klanttevredenheid en het continu optimaliseren van de kwaliteit van hun dienstverlening.
  • ISO 14001. Dit is de wereldwijde norm met betrekking tot milieumanagement. Het richt zich op het beheersen en verbeteren van milieuprestaties van bedrijven. Als je jouw ISO 14001 certificering hebt, laat je zien dat je als organisatie voldoet aan de milieuwet- en regelgeving en dat je continu bezig bent met het milieu zo min mogelijk te belasten.
  • ISO 27001. We zien dat deze norm steeds vaker als eis gesteld wordt in aanbestedingen. ISO 27001 heeft alles te maken met informatiebeveiliging. Als je aan de slag gaat met deze norm begin je met het implementeren van een Informatie Security Management System (ISMS). Eenmaal gecertificeerd op deze norm voldoe je aan de hoogste eisen van informatiebeveiliging.
  • VCU certificering.  Met een VCU certificering toon je aan dat je je als organisatie actief inzet voor het waarborgen van veiligheid en gezondheid op de werkplek voor de uitzendkrachten.
  • SNA-keurmerk. Dit keurmerk is gebaseerd op NEN 4400 en is specifiek voor uitzendbureaus, detacheringsbureaus, werving en selectiebureaus en (onder)aannemers. Het doel van het SNA-keurmerk is om de risico’s op gebied van arbeidsrecht (bijvoorbeeld uitbuiting van werknemers) te beperken en te voorkomen.
Ook voor het behalen van de VCU certificering en het SNA-keurmerk bieden wij ondersteuning. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil jij direct een offerte aanvragen?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Meer lezen over de bekendste ISO normen?

ISO 9001

ISO 9001 is veruit de meest bekende internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen...

Lees meer

ISO 14001

Laat zien dat je milieumanagement hoog in het vaandel hebt staan en haal een ISO 14001 certificaat. Hiermee toon je...

Lees meer

ISO 27001

ISO 27001 is de internationale norm over informatiebeveiliging, ook wel Cyber Security genoemd. De norm richt zich op het opzetten...

Lees meer

Een goed begin is het halve werk

Daar geloven wij in. Dit betekent dat wij vanuit onze kant veel aandacht besteden en tijd investeren in de beginfase. Denk hierbij aan een kennismakingsgesprek waarin we in gesprek gaan met de klant om de organisatie en opdrachtgever te leren kennen. Wie zijn ze, wat drijft hen, wat is hun manier van werken, maar ook wat is het vraagstuk en wat is de achterliggende gedachte van deze vraag. Als wij een goed, realistisch beeld hebben, gaan wij aan de slag met het opstellen van een voorstel op maat. Wanneer de klant net zo enthousiast is als wij, starten we onze samenwerking waarin we garanderen dat het doel van de klant behaald wordt.

ISO certificering uitzendbureau KAM Consultants ondersteuning

Hoe wij kunnen helpen​

Coachingtraject

Bij het opzetten van een managementsysteem sta je voor een flinke uitdaging. Hoe interpreteer je...

Lees meer

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

Naam(Vereist)