Intensieve begeleiding bij het opzetten van je managementsysteem

Hulp bij het opzetten van je systeem, en wij maken daarna je documentatie

Je gaat aan de slag om een managementsysteem, dat voldoet aan de laatste eisen van een bepaalde ISO norm, op te zetten binnen je organisatie. Bij inventarisatie blijkt dat je niet over voldoende tijd of kennis beschikt om dit systeem op de juiste manier op te zetten. Een intensief begeleidingstraject is de oplossing om uiteindelijk te voldoen aan de ISO norm die je wilt behalen of updaten.

Hoe ziet intensieve certificatiebegeleiding eruit?

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

1. Kennismaken

We komen graag vrijblijvend langs om onszelf voor te stellen en een eerste blik te werpen op jullie organisatie. Tijdens dit gesprek kijken we naar wat jullie al uitvoeren conform de norm en waar nog aan gewerkt moet worden. Op deze manier krijg je altijd een offerte op maat!

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

2. Onderzoek & Advies

Tijdens de kick-off gaan we direct aan de slag met een QuickScan waarin we onderzoeken wat jullie al doen conform de norm. Dit gebruiken we als input om het traject vorm te geven en om de planning te bepalen.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

3. Informatie winnen

Om het managementsysteem op te kunnen zetten hebben we veel informatie nodig over je bedrijf. We zullen gesprekken voeren met verschillende mensen om de juiste informatie te achterhalen.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

4. Wij gaan aan de slag

Vervolgens gaan wij aan de slag met de opzet van de documentatie en zorgen wij ervoor dat dit aan alle normeisen voldoet. Ook coachen we jullie om te voldoen aan normelementen die binnen de organisatie opgepakt moeten worden.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

5. Stressvrije implementatie

Jij kunt je tijd blijven besteden aan de dagelijkse werkzaamheden en weet ten alle tijden dat je aan het einde van de implementatie voldoet aan de normeisen. Het systeem is af binnen de gestelde deadline en we geven 100% slagingsgarantie.

Efficiënt en praktisch aan de slag

Onder intensieve begeleiding verstaan we het volledig implementeren van alle normonderdelen, het laten beschrijven van processen en het uitbesteden van het schrijven van documentatie. Op deze manier zorg je ervoor dat binnen de organisatie de tijd zo efficiënt mogelijk wordt benut en dat er een praktisch en werkbaar systeem ontstaat.

Wat intensieve begeleiding voor je kan doen

Tijdens dit traject maakt de consultant voor een korte periode onderdeel uit van je organisatie en word je intensief begeleid. In verhouding met coaching komt de consultant vaker bij je op locatie en neemt hij of zij meer werk uit handen.

Stressvrij door de implementatiefase, focus houden op de dagelijkse werkzaamheden en minder tijd besteden aan het opzetten en beschrijven van het managementsysteem. Dat is wat intensieve begeleiding voor jou doet.

ISO-managementsysteem-Intensieve-begeleiding-KAM-Consultants

Interessant voor jouw bedrijf?

quickscan-wit

Quickscan

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan

Kam-coaching-icoon-wit

Coaching

Sturende en adviserende begeleiding

Kam-onderhoud-icoon-wit

Onderhoudstrajecten

Continue verbetering van je systeem

Zet je ISO managementsysteem op

Meer weten over onze intensieve begeleiding? Neem contact op via onderstaand formulier en wij komen spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Intensieve-begeleiding-KAM-Consultants