Intensieve begeleiding

Hulp bij het opzetten van je managementsysteem

Je gaat aan de slag om een managementsysteem, dat voldoet aan de laatste eisen van een bepaalde ISO norm, op te zetten binnen je organisatie. Bij inventarisatie blijkt dat je niet over voldoende tijd of kennis beschikt om dit systeem op de juiste manier op te zetten. Een intensief begeleidingstraject van KAM Consultants is de oplossing om uiteindelijk te voldoen aan de ISO norm die je wilt behalen of updaten. Weten hoe we dat voor jouw organisatie doen?

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Efficiënt en praktisch aan de slag

Onder intensieve begeleiding verstaan we het volledig implementeren van alle normonderdelen, het laten beschrijven van processen en het uitbesteden van het schrijven van documentatie. Op deze manier zorg je ervoor dat binnen de organisatie de tijd zo efficiënt mogelijk wordt benut en dat er een praktisch en werkbaar systeem ontstaat.

Zo ziet intensieve begeleiding eruit

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

1. Kennismaken

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek werpen wij een eerste blik op jullie organisatie. We kijken naar wat jullie al uitvoeren conform de norm en waar nog werk aan de winkel is. Zo krijg je een offerte op maat.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

2. Onderzoek & advies

Tijdens de kick-off gaan we direct aan de slag met een QuickScan waarin we onderzoeken wat jullie al doen conform de norm. Dit gebruiken we als input om het traject vorm te geven en om de planning te bepalen.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

3. Informatie inwinnen

Om het managementsysteem op te kunnen zetten hebben we veel informatie nodig over je bedrijf. We zullen gesprekken voeren met verschillende mensen om de juiste informatie te achterhalen.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

4. Wij gaan aan de slag

Vervolgens gaan wij aan de slag met de opzet van de documentatie en zorgen wij ervoor dat dit aan alle normeisen voldoet. Ook coachen we jullie om te voldoen aan normelementen die binnen de organisatie opgepakt moeten worden.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

5. Stressvrije implementatie

Jij kunt je tijd blijven besteden aan de dagelijkse werkzaamheden en weet ten alle tijden dat je aan het einde van de implementatie voldoet aan de normeisen. Het systeem is af binnen de gestelde deadline en we geven 100% slagingsgarantie.

Klaar om jouw volledige norm implementatie uit handen te geven, zodat jij zorgeloos jouw certificering behaald?

De bekendste normen waar wij mee kunnen helpen

ISO 9001 certificering | KAM Consultants

ISO 9001 certificering

ISO 9001 is veruit de meest bekende internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen...

Lees meer
ISO 45001 certificering behalen bij KAM Consultants

ISO 45001

ISO 45001 is de internationale norm op het gebied van Arbo Management. Ben je in het bezit van dit certificaat,...

Lees meer
27001-2022 ISO

ISO 27001 certificering

ISO 27001 is de internationale norm over informatiebeveiliging, ook wel Cyber Security genoemd. De norm richt zich op het opzetten...

Lees meer

Wil jij direct een offerte aanvragen?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Wij nemen al het werk uit handen

Tijdens dit traject maakt de consultant voor een korte periode onderdeel uit van je organisatie en word je intensief begeleid. In verhouding met coaching komt de consultant vaker bij je op locatie en neemt hij of zij meer werk uit handen.

Stressvrij door de implementatiefase, focus houden op de dagelijkse werkzaamheden en minder tijd besteden aan het opzetten en beschrijven van het managementsysteem. Dat is wat intensieve begeleiding voor jou doet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

Naam(Vereist)