Volledig beheer managementsysteem

De rol van een KAM coördinator binnen jouw bedrijf

Het is zover: je managementsysteem staat. En nu? Het managementsysteem heeft onderhoud nodig. Maar jij hebt het al druk genoeg met je dagelijkse werkzaamheden. Heb je wel eens gedacht aan het inzetten van een KAM coördinator? Een KAM coördinator is iemand die zich volledig richt op het managementsysteem, en bij KAM Consultants kunnen we hierin veel voor jou betekenen. Ben je benieuwd wat? Lees snel verder

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Een externe KAM coördinator

Een externe consultant inhuren die de rol van KAM coördinator binnen jullie bedrijf op zich neemt, behoort tot een van de de mogelijkheden die KAM Consultants biedt. Het voordeel hiervan is dat een consultant veel ervaring heeft bij andere organisaties en dat hij er feilloos voor kan zorgen dat een systeem zijn optimale potentie bereikt. Geen onnodige documentatie en een systeem dat écht werkt. Door de ervaringen van onze consultants in meerdere branches en normen gaan zij zeer efficiënt te werk. De investering in een externe KAM coördinator hoeft niet groot te zijn: wij streven ernaar om het systeem zijn werk te laten doen voor de organisatie, in plaats van andersom.

Volledig-beheer-managementsystemen

De bekendste normen waar wij mee kunnen helpen

ISO 9001 certificering | KAM Consultants

ISO 9001 certificering

ISO 9001 is veruit de meest bekende internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen...

Lees meer
ISO 45001 certificering behalen bij KAM Consultants

ISO 45001

ISO 45001 is de internationale norm op het gebied van Arbo Management. Ben je in het bezit van dit certificaat,...

Lees meer
27001-2022 ISO

ISO 27001 certificering

ISO 27001 is de internationale norm over informatiebeveiliging, ook wel Cyber Security genoemd. De norm richt zich op het opzetten...

Lees meer

Wij nemen al het werk uit handen

Op basis van jullie wensen nemen we al het werk op het gebied van certificering uit jouw handen, of we laten jouw systeem meer leven door intern functies verantwoordelijk te maken. Het bijhouden van een opleidingsplan wordt neergelegd bij HR, terwijl de directie één keer per jaar het uitvoeren van een SWOT analyse mee neemt in het overleg. Net waar jij behoefte aan hebt.

Wat zijn nu precies de zaken waar een KAM coördinator zich mee bezig houdt en wat wij voor jullie kunnen uitvoeren?

Download de volledig beheer brochure

Download onze brochure waarin je meer leest over ons volledig beheer traject.
 

Wil jij direct een offerte aanvragen?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

De voordelen van een externe KAM coördinator

Onze ervaring leert dat het als zeer waardevol wordt ervaren om een externe partij verantwoordelijk te maken voor je managementsysteem. Waarom? Wij zijn kritisch, direct, duidelijk, vooruitstrevend en altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen. Met ons als partner voor je certificaten ben je er zeker van dat je voorloopt op je concurrent. We denken mee, dragen verbetersuggesties aan en zijn jouw collega op het gebied van certificering.

Onze klant Draisma Bouw vertelt:
“Een kwaliteitsmanagementsysteem dat écht voor ons werkt”

“Het is heel prettig dat we door het volledig beheer traject met KAM Consultants meerdere disciplines in huis hebben en ook kunnen schakelen tussen benodigde expertises. Zo kan de een makkelijk terugvallen op de ander. De communicatie verloopt erg goed! Pieter heeft het onder controle, en ons systeem heeft echt een toegevoegde waarde gekregen binnen de organisatie. Iets waar we heel trots op zijn.”

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

Naam(Vereist)

Download de brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.