Training interne auditvaardigheden ISO 14001

Ga jij interne audits uitvoeren voor jouw organisatie? Of wil je meer kennis opdoen over de structuur en uitvoering van interne audits? Dan is deze tweedaagse training iets voor jou. De focus van deze training ligt namelijk op twee punten: de basis van interne auditing én verdieping van interne auditing gericht op een ISO 14001 managementsysteem.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

De training

Tijdens de eerste dag van de training interne auditvaardigheden ISO 14001 wordt het doel van interne audits behandeld. Je leert dan hoe interne audits gepland en uitgevoerd moeten worden en hoe de afhandeling van een interne audit verloopt. Dit alles conform de ISO 19011 Interne Auditing norm. Tijdens de tweede dag van de training interne auditvaardigheden ISO 14001 gaan we dieper in op de ISO 14001 norm. Je krijgt handvatten om jouw ISO 14001 managementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen en om de controle op naleving van wet- en regelgeving uit te voeren.

auditvaardigheden-iso 14001-training

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die interne audits wil gaan uitvoeren gericht op een ISO 14001 managementsysteem. Je leert in twee dagen de basis van interne audits en je krijgt daarnaast een verdieping van de ISO 14001 norm waardoor je goed kunt vaststellen of het managementsysteem doeltreffend verloopt en voldoet aan de eisen van de norm.

Ben je op zoek naar een training die alleen de basis van intern auditen behandelt? Dan is onze ééndaagse workshop Interne Audits waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Deze training is te volgen als e learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zodat er alle ruimte is voor vragen, discussie en interactie.

Meer informatie over de opleiding?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Na afloop van de training

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete auditorentraining brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Auditorentraining brochure

Praktische informatie

Je kunt deze 2-daagse training online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Na deze 2-daagse training heb jij kennis over de norm en ken jij de theorie rondom auditvaardigheden. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 14001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. Volg je de training online? Dan zijn de kosten € 750 excl. btw.

Trainingsdata

Momenteel zijn er nog geen trainingsdata bekend. Ben je geïnteresseerd in deze training? Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en de trainingsadviseur neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.