Training implementatie ISO 9001

Alleen een zorgvuldig geïmplementeerd en voortdurend onderhouden managementsysteem wordt een succes voor jouw organisatie. Maar wat ís een managementsysteem eigenlijk?  En wil je weten hoe je dit direct praktisch in jouw organisatie inricht? Dan is deze training jou op het lijf geschreven!

Na deze tweedaagse implementatietraining ISO 9001 heb jij de benodigde kennis en vaardigheden om de ISO 9001 norm te implementeren.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

De training

Een managementsysteem dient zorgvuldig geïmplementeerd en voortdurend onderhouden te worden. Dat is een essentieel onderdeel voor het succes van het systeem. Maar wat komt kijken bij de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem? En wat heb je nodig om een dergelijk systeem te onderhouden? Je trainer neemt je mee door de norm en legt per onderdeel uit hoe je hier praktische invulling aan kunt geven. 

De trainer geeft handvatten mee om bewustzijn te creëren bij het management en de medewerkers van je organisatie: een goed managementsysteem wordt niet door één persoon gedragen. Daarnaast laat de trainer je zien hoe je de organisatie voorbereidt op een audit en wat voor soort vragen je kunt verwachten tijdens externe audits.   

Na deze implementatietraining ISO 9001 weet je precies wat ISO 9001 is en wat het inhoudt. Met de opgedane kennis kun je volledig zelf het kwaliteitsmanagementsysteem implementeren en bijhouden.  

We nemen je in deze tweedaagse training mee in alle normonderdelen van de ISO 9001. We zorgen voor een gemakkelijke uitleg met directe koppeling naar de praktijk. Dit bereiken we onder meer door per normelement dezelfde structuur aan te houden:  

  • Wat zegt de norm
  • Wat bedoelt de norm hier precies mee
  • Wat moet je concreet gaan doen
  • Hoe pas je dit toe (oefening)

Voor wie is de training?

Als je wil weten hoe de ISO 9001 norm in elkaar zit en gelijk praktisch aan de slag wil met een managementsysteem, dan is deze training geschikt voor jou. Je hoeft nog geen kennis te hebben van de ISO 9001 norm. Wel verwachten wij enige ervaring óf een basiskennis van managementsystemen. Heb je deze basiskennis nog niet? Geen probleem! Deze basiskennis doe jij gemakkelijk op door onze gratis e learning ‘basis van managementsystemen’, te volgen via onze KAM Community.

Meer informatie over de training?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Na afloop van de training

Praktische informatie

De training bieden we zowel online als klassikaal op locatie aan. De kosten voor de klassikale training bedragen: €850,- excl. btw (deze training is inclusief de trainingsdagen met de trainer en oefeningen). Volg je de training online? Dan is het €750,- excl. btw.

Trainingsdata

Voor deze training is nog geen trainingsdata bekend. Ben je geïnteresseerd in de training? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. Ben je met meerdere collega’s die deze training willen volgen? Dan behoort een incompany training ook tot de mogelijkheden.

Vul het formulier in onderaan deze pagina en de trainingsadviseur neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

KAM-consultants-kantoor

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 9001 brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training ISO 9001 Brochure

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.