My ISO Genius

Het betaalbare alternatief om ISO certificering te halen

Het behalen van jouw ISO certificaat hoeft niet lastig te zijn, zolang je maar de juiste ondersteuning krijgt. Met gebruik van onze unieke software tool kun jij zelf aan de slag gaan met het opzetten van jouw managementsysteem. Of je kunt je online laten ondersteunen door een consultant. Zo houden we het certificeringstraject betaalbaar. Meer weten? Tijdens een vrijblijvende demo laten we het gemak van de tool zien.

My ISO Genius software tool

Wil jij volledig zelf aan de slag met het opzetten van jouw managementsysteem om een ISO 9001 certificaat te behalen? Dat kan! De software van My ISO Genius legt per eis van de norm uit wat je concreet moet doen om hieraan te kunnen voldoen. Zo weet jij altijd wat er van je wordt verwacht. Daarna verwerk je de resultaten binnen de software van My ISO Genius en blijf je jouw managementsysteem hierin onderhouden.

De voordelen die de software van My ISO Genius jou biedt:

My ISO Genius online consultancy

Wil je aan de slag met My ISO Genius, maar heb je niet veel tijd om jouw ISO managementsysteem zelf te implementeren? Of wil je meer ontzorgd worden? Dan is een online consultancy traject de oplossing voor jouw organisatie. 

Tijdens een consultancy traject implementeert een consultant het ISO managementsysteem binnen jouw organisatie. Dit traject is volledig online, wij ondersteunen jou dan ook tegen een zeer scherp tarief. Met een consultancy traject weet je 100% zeker dat je zo efficiënt als mogelijk je managementsysteem implementeert én ben je ervan verzekerd dat je jouw certificering behaalt.

Interessant voor jouw bedrijf?

Onze specialisten helpen je graag!

Met welke norm kunnen wij jou helpen?

ISO 9001: met een ISO 9001 certificaat benadruk je de continue zoektocht naar kwaliteitsverbetering om te allen tijde aan de behoeften, wensen en eisen van je klanten en alle overige partijen te blijven voldoen. 

ISO 14001: het ISO 14001 certificaat biedt jou een officieel bewijsstuk dat aangeeft dat jij voldoet aan de internationaal gestelde norm op het gebied van milieumanagement.

ISO 17100: met een ISO 17100 certificering breng je structuur aan binnen al je bedrijfsprocessen, gehanteerde hulpmiddelen en alle overige aspecten. 

Vrijblijvende demo

Wil je zelf het gemak ervaren van de software tool van My ISO Genius? Dat kan! Neem contact met ons op en wij laten je tijdens een demo het gemak van de tool zien.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.