Optimalisatiescan uitvoeren

Inzicht in de 'GAP' van de huidige en gewenste situatie

Wil je je managementsysteem optimaliseren? Dan doe je er goed aan om als eerste een optimalisatiescan uit te voeren. Dit kun je zelf doen of je besteedt het uit, aan KAM Consultants bijvoorbeeld. Wil je weten hoe wij de optimalisatiescan uitvoeren binnen jouw organisatie?

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Wat is een optimalisatiescan?

Tijdens een optimalisatiescan wordt het huidige managementsysteem geanalyseerd en wordt gekeken welke zaken geoptimaliseerd kunnen worden. Er wordt gekeken naar wat niet goed functioneert, waar het beter kan en waar een efficiëntieslag gemaakt kan worden.

De bekendste normen waar wij mee kunnen helpen

ISO 9001 certificering | KAM Consultants

ISO 9001 certificering

ISO 9001 is veruit de meest bekende internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen...

Lees meer
ISO 45001 certificering behalen bij KAM Consultants

ISO 45001

ISO 45001 is de internationale norm op het gebied van Arbo Management. Ben je in het bezit van dit certificaat,...

Lees meer
27001-2022 ISO

ISO 27001 certificering

ISO 27001 is de internationale norm over informatiebeveiliging, ook wel Cyber Security genoemd. De norm richt zich op het opzetten...

Lees meer

Resultaat van een optimalisatiescan

Tijdens een optimalisatiescan gaat een van onze consultants aan de slag om het managementsysteem te onderzoeken. Het huidige systeem wordt in kaart gebracht en we stellen een rapport op waarin we de bevindingen en aanbevelingen benoemen en uitleggen. Dit wordt ook door de consultant gepresenteerd aan het management.

Het rapport is concreet en praktisch ingesteld. Na de optimalisatiescan kan er direct gestart worden met het optimaliseren van het managementsysteem. Ook dit kan gedaan worden samen met de KAM Consultant. Aan de hand van het rapport worden de acties uitgezet en begeleid om het gewenste resultaat de behalen.

Wil jij weten wat de quickscan voor jouw organisatie kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Optimalisatiescan_KAM Consultants

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

Naam(Vereist)