De 4 garanties van KAM Consultants

Je krijgt bij KAM Consultants wat je zoekt. Geen rompslomp, ingewikkelde clausules of kleine lettertjes. What you see, is what you get. Dit zie je in terug in de werkwijze en daarom krijg je de volgende 4 garanties. Heb je vragen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Garantie 1 | Geen onnodige, uitgebreide documentatie

✓ Ervaar praktische ondersteuning op maat

Je krijgt de garantie dat je geen tijd of geld verspilt. Daarom krijg je geen kant-en-klaar implementatiehandboek in de schoot geworpen. Een managementsysteem moet volledig naadloos aansluiten bij jouw organisatie en wordt op maat gemaakt, zonder overbodige zaken die tijd en geld kosten.

Je wilt de voordelen van een managementsysteem ervaren dat net zo uniek is als je eigen bedrijf. Jouw managementsysteem ís jouw organisatie, jouw organisatie ís jouw managementsysteem.

Je krijgt een eigen consultant toegewezen die samen met jou het traject doorneemt. Samen ontdek je wat jouw organisatie op dit gebied nodig heeft en hoe de te behalen norm praktisch en efficiënt geïmplementeerd wordt. Je ervaart de pragmatische en persoonlijke insteek waardoor het traject geen loden last op je schouders wordt, maar juist een traject dat je met plezier doorloopt.

Documentatie wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie. Dit zorgt er voor dat je geen tijd en geld verspilt aan onderdelen van de norm die al in orde zijn binnen je organisatie of die je helemaal niet nodig hebt.

Garantie 2 | Een 100% succesgarantie tegen een vaste prijs

✓ Jij behaalt met jouw organisatie je certificaat op het afgesproken moment en tegen de afgesproken prijs

Je krijgt de succesgarantie dat wanneer je je laat begeleiden bij een ISO-implementatie of je bij laat scholen tot ISO-specialist, je altijd je certificaat of diploma op het afgesproken moment behaalt. Het lijkt een gewaagde garantie die je krijgt. Dat ís het ook. Je krijgt van ons de garantie dat wanneer een certificatie of diplomering door ons toedoen niet succesvol verloopt, wij de kosten voor de follow up audit of het herexamen bekostigen. Zó zeker zijn we van onze kwaliteit.

De vaste prijs wordt geoffreerd in de offerte. Dit is investering die je doet en dit blijft de investering die je doet. Kosten voor extra telefonische consulten, bezoeken op locatie, mailwisselingen of andere onvoorziene contactmomenten worden niet gefactureerd. Transparant, duidelijk en eerlijk.

Garantie 3 | Binnen 2 weken starten met het traject

✓ Contact, kennismakingsgesprek, starten binnen 2 weken

Je krijgt gegarandeerd een snelle start van je traject. Wil je uitvinden wat KAM Consultants voor je betekent in het behalen van je ISO-certificering? Dan komt de consultant langs op locatie om in ongeveer een uur kennis te maken met jouw organisatie en een offerte op maat te leveren. Neem je het besluit om samen het traject in te stappen, dan starten we binnen twee weken nadat je ons de opdracht gunt.

Je krijgt hiermee de garantie dat je niet op een ellenlange wachtlijst komt te staan of dat je een bepaalde klant niet kunt binnenhalen vanwege een te lange wachttijd op een ISO-traject. Samen bepalen we het verloop, jij profiteert van de flexibiliteit van KAM Consultants.

Die flexibiliteit ervaar je tevens doordat je je eigen consultant(s) krijgt toegewezen. Hierdoor zijn er altijd korte communicatielijnen en zie je niet iedere keer een ander gezicht. Persoonlijke aandacht die je verdient, daar draait het om.

Garantie 4 | Brede kennis van normen en branches

✓ Voor iedere branche en norm de garantie op een specialist

Je krijgt de garantie dat voor alle normen en voor alle branches een specialist aanwezig is. Je vindt voor iedere norm en iedere branche minimaal één specialist bij KAM Consultants, waardoor je gegarandeerd de allerbeste begeleiding krijgt. Ook wanneer je een managementsysteem opzet waarbij meerdere normen worden gecertificeerd, zoals de combinatie ISO 9001 en VCA of ISO 14001 en ISO 45001.

Je krijgt een totaalpakket dat aansluit bij jouw branche. Van chemische industrie tot zakelijke dienstverlening, van administratieve organisatie tot bouwbedrijf. Je ondervindt het gemak van één specialist, zonder dat je hoeft te schakelen tussen meerdere consultants of opleiders.

KAM-consultants-kantoor

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Het kennismakingsgesprek vindt, geheel kosteloos, plaats op de locatie van jouw organisatie. Eén van onze consultants inventariseert je wensen en maakt duidelijk hoe en of de werkwijze van KAM Consultants aansluit bij jouw wensen.

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek?

Het gesprek duurt ongeveer één uur. In dit gesprek introduceer jij je bedrijf of organisatie. Belangrijke onderwerpen zijn wat de kernactiviteiten zijn, wat je wensen zijn en wat je al hebt staan als het gaat om kwaliteitsmanagementsystemen.

Werk je al met een managementsysteem, of ben je al begonnen met het opzetten ervan, dan kijken we samen naar het verbeterpotentieel. Na deze inventarisatie vertellen we wat je van ons kunt verwachten en hoe een traject er voor jou uitziet.

Om een compleet beeld te vormen, stellen we een rondleiding zeer op prijs. Hoe meer informatie we op voorhand hebben, hoe beter het voorstel is dat je ontvangt.

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.