Training | Normkennis ISO 14001

Is de norm ISO 14001 nieuw voor jou, maar weet je wel al hoe je een managementsysteem opzet en implementeert? Of heb je al eens eerder een ISO 14001 managementsysteem geïmplementeerd en weet je niet goed waar je moet beginnen om jouw huidige managementsysteem up-to-date te houden? Dan is onze normkennis ISO 14001 training voor jou de juiste start.

Inhoud training normkennis ISO 14001

De ééndaagse training normkennis ISO 14001 is volledig gericht op het opdoen van normkennis. De trainer, expert op het gebied van ISO 14001 met veel ervaring uit het werkveld, leert je wat de norm inhoudt en wat de gedachte erachter is. Natuurlijk krijg je van je trainer handige tips en handvatten mee die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.

normkennis-iso-14001

Voor wie is deze training?

De training normkennis ISO 14001 is voor iedereen die nieuw is in de wereld van ISO 14001 maar al wel bekend is met managementsystemen. Ben jij in jouw organisatie de aangewezen persoon om een  managementsysteem conform ISO 14001 opzetten en implementeren? Dan is deze ééndaagse training een goede start om de nodige normkennis op te doen.

Heb jij nog geen of weinig ervaring en kennis van managementsystemen? En wil jij toch deelnemen aan de training? Geen probleem, deze basiskennis kun je opdoen met onze e-learning “basis van managementsystemen”.

Deze training bieden wij online aan of klassikaal. Aan jou de keuze: welke trainingsvorm past het beste bij jou? Kom je er niet uit? Ga dan in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Zij helpen jou graag verder.
Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zodat er genoeg ruimte is voor vragen, discussie en interactie.

Na afloop van de training

  • Weet je wat de High Level Structure inhoudt en wat het voor jouw managementsysteem betekent;
  • Ben je op de hoogte van de ISO 14001 norm;
  • Kun je de gedachte achter de ISO 14001 uitleggen;
  • Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm;
  • Kun je zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO 14001.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 14001 brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training ISO 14001 Brochure

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het afgeschermde platform, waarmee je een groot netwerk van vak- en branche collega's creëert. Zorg dat je het goed gebruikt!

Trainingen

Wil jij het liefste een klassikale training volgen? De klassikale training is voor de professionals die het liefste een training met een trainer volgen. Tijdens deze ééndaagse zorgt de trainer ervoor dat jij en de andere cursisten op de hoogte zijn van de norm. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten.

Duur - 1 dag

Je investering - Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 14001 wordt jou aangeboden voor €495 excl. btw. Volg je de training online? Dan zijn de kosten €395 excl. btw.

Locatie - Onze trainingen bieden wij zowel online als op locatie aan.

Trainingsdata

Inschrijven gaat heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Wil je de training normkennis ISO 14001 graag volgen maar komen geen van de genoemde data jou uit?  Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

Laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

iso-14001-training

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.