Training normkennis ISO 14001

Is de norm ISO 14001 nieuw voor jou, maar weet je wel al hoe je een managementsysteem opzet en implementeert? Of heb je al eens eerder een ISO 14001 managementsysteem geïmplementeerd en weet je niet goed waar je moet beginnen om jouw huidige managementsysteem up-to-date te houden? Dan is onze normkennis ISO 14001 training voor jou de juiste start.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

De training

De ééndaagse training normkennis ISO 14001 is volledig gericht op het opdoen van normkennis. De trainer, expert op het gebied van ISO 14001 met veel ervaring uit het werkveld, leert je wat de norm inhoudt en wat de gedachte erachter is. Natuurlijk krijg je van je trainer handige tips en handvatten mee die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.

iso-14001-normkennis

Voor wie is deze training?

De training normkennis ISO 14001 is voor iedereen die nieuw is in de wereld van ISO 14001 maar al wel bekend is met managementsystemen. Ben jij in jouw organisatie de aangewezen persoon om een  managementsysteem conform ISO 14001 opzetten en implementeren? Dan is deze ééndaagse training een goede start om de nodige normkennis op te doen.

Heb jij nog geen of weinig ervaring en kennis van managementsystemen? En wil jij toch deelnemen aan de training? Geen probleem, deze basiskennis kun je opdoen met onze e-learning “basis van managementsystemen”.

Deze training bieden wij online aan of klassikaal. Aan jou de keuze: welke trainingsvorm past het beste bij jou? Kom je er niet uit? Ga dan in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Zij helpen jou graag verder.
Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zodat er genoeg ruimte is voor vragen, discussie en interactie.

Meer informatie over de training?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Dit ga je leren

Praktische informatie

Kosten
De kosten voor deze klassikale training bedragen € 495,- excl. BTW. Volg je deze training online? Dan zijn de kosten € 395,- excl. BTW.

Duur
1 dag

Locatie
Onze trainingen bieden wij zowel online als op locatie aan.

Trainingsdata
De volgende ISO 14001 normkennis trainingen vinden plaats op:

ISO 14001 normkennis
11 april 2024 - Amersfoort

Duur: 1 daagse training
Datum:
 11 april 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

ISO 14001 normkennis
6 juni 2024 - Amersfoort

Duur: 1 daagse training
Datum:
6 juni 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

Inschrijven gaat heel eenvoudig door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Wil je de training normkennis ISO 14001 graag volgen maar komen geen van de genoemde data jou uit? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

KAM-consultants-kantoor

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 14001 brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training ISO 14001 Brochure

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.