Training | Normkennis ISO 14001

Is de ISO 14001 nieuw voor jou, maar weet je al wel hoe je een managementsysteem opzet en implementeert? Heb jij bijvoorbeeld al een eerder ISO 14001 managementsysteem geïmplementeerd en weet je niet goed waar je moet beginnen om jouw managementsysteem te updaten naar de nieuwe norm? Dan is onze normkennis ISO 14001 training voor jou de juiste start. De training normkennis ISO 14001 is zowel als ééndaagse training te volgen als in een tweedaagse training.

Inhoud Training | Normkennis ISO 14001

De ééndaagse training normkennis ISO 14001 is volledig gericht op het opdoen van normkennis van de ISO 14001 norm. Deze training is onderdeel van de tweedaagse training ISO 14001 introductie en implementatie. Wil je ook kennis opdoen over de basis van managementsystemen? Dan is het een betere keus om onze tweedaagse training te volgen.

Na afloop van de training normkennis ISO 14001

  • Weet je wat de High Level Structure inhoudt en wat het voor jouw managementsysteem betekent;
  • Ben je op de hoogte van de ISO 14001 norm;
  • Kun je de gedachte achter de ISO 14001 uitleggen;
  • Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm;
  • Kun je zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO 14001.

Voor wie is deze training?

De training normkennis ISO 14001 is voor iedereen die nieuw is in de wereld van ISO 14001 maar al wel bekend is met managementsystemen. Zo is de training ook geschikt voor mensen die al eens eerder een ISO 14001 managementsysteem hebben opgezet en nu willen overstappen naar de 2015-versie van de norm. Wil jij zelf voor jouw organisatie een managementsysteem conform ISO 14001 opzetten en implementeren? Dan is deze ééndaagse training een goede start om de nodige normkennis op te doen.

Heb jij  de voorkennis over managementsystemen nog niet? Dan raden wij je aan de training  Introductie en Implementatie te volgen.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Deze training is te volgen als e-learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zodat er genoeg ruimte is voor vragen, discussie en interactie.

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het gratis pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat, naast toegang tot het unieke platform uit ondersteuning via de gratis helpdesk. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Trainingen

Wil jij het liefste een klassikale training volgen? De klassikale training is voor de professionals die het liefste een training met een trainer volgen. Tijdens deze ééndaagse zorgt de trainer ervoor dat jij en de andere cursisten op de hoogte zijn van de norm. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten.

Duur: 1 dag

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 14001 wordt jou aangeboden voor € 450 excl. btw.

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Trainingsdata

Komen geen van de genoemde data uit maar wil je wel graag de training normkennis ISO 14001 volgen?  Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor: Training | Normkennis ISO 14001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.