ISO 14001 training

De ISO 14001 training is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen in het voldoen aan internationale milieunormen en het bevorderen van duurzame bedrijfspraktijken. Door deel te nemen aan onze training, leer je niet alleen de eisen van de ISO 14001 norm begrijpen, maar ook hoe je deze kunt toepassen om de milieuprestaties van jouw organisatie effectief te verbeteren en te beheren. Bereid je voor om een milieu leider te worden in jouw sector met onze diepgaande en praktijkgerichte ISO 14001 opleiding.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

Wat betekent ISO 14001?

ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor milieumanagementsystemen (EMS) die organisaties helpt hun milieuprestaties te verbeteren door efficiënter gebruik van hulpbronnen en afvalreductie. Het biedt een framework dat een bedrijf kan volgen, in plaats van het vaststellen van milieuprestatienormen. Het implementeren van een ISO 14001-systeem helpt een organisatie haar milieu-impact te verminderen, te voldoen aan wettelijke en andere eisen en het bevordert de betrokkenheid van het management en werknemers bij milieubewust handelen. Dit leidt niet alleen tot kostenefficiëntie, maar versterkt ook de duurzame ontwikkeling binnen de organisatie.

ISO 14001 training

De ISO 14001 training van KAM Consultants is ontworpen om professionals uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een EMS te ontwikkelen, te implementeren en te beheren volgens de ISO 14001 norm. Deze training is belangrijk voor milieucoördinatoren, kwaliteitsmanagers en iedereen die verantwoordelijk is voor milieubeheer binnen hun organisatie.

Geschikt voor milieubeheerders

De ISO 14001 training is ideaal voor milieucoördinatoren, kwaliteitsmanagers, compliance officers en iedereen die verantwoordelijk is voor het beheer van het milieumanagementsysteem binnen een organisatie. Deze training is bijzonder waardevol voor professionals in industrieën waar milieuvoorschriften strikt zijn, zoals de productie, chemische verwerking, en afvalbeheer. Of je nu de basisprincipes van ISO 14001 moet leren of jouw bestaande kennis wilt verdiepen om je milieuprestaties te verbeteren, deze training biedt de handige tools en inzichten die nodig zijn voor effectief milieumanagement.

Meer informatie over de training?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Leerdoelen en programma

Na de eendaagse training:

Na afloop van de 14001 training

Na het voltooien van de ISO 14001 training bij KAM Consultants zullen deelnemers de nodige kennis en vaardigheden hebben om effectief EMS te implementeren en te beheren. Je leert milieurisico’s identificeren en beheersen en duurzame praktijken integreren die de operationele efficiëntie en compliance verbeteren. Elk succesvol deelnemer ontvangt een certificaat van voltooiing, wat bijdraagt aan professionele ontwikkeling en het versterken van milieubewustzijn binnen hun organisaties.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 14001 brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training ISO 14001 Brochure

Praktische informatie

Kosten
De kosten voor deze klassikale training bedragen € 495,- excl. BTW. Volg je deze training online? Dan zijn de kosten € 395,- excl. BTW.

Duur
1 dag

Locatie
Onze trainingen bieden wij zowel online als op locatie aan.

Trainingsdata
De volgende ISO 14001 normkennis trainingen vinden plaats op:

ISO 14001 normkennis
2 oktober 2024 - Amersfoort

Duur: 1 daagse training
Datum:
2 oktober 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

Inschrijven doe je zo

Inschrijven gaat heel eenvoudig door het formulier onderaan de pagina in te vullen. 

KAM-consultants-kantoor

Laat KAM Consultants je begeleiden!

Ben je klaar om jouw kennis van milieumanagement te vergroten en een actieve rol te spelen in het duurzamer maken van jouw organisatie? Schrijf je vandaag nog in voor onze ISO 14001 training en zet een belangrijke stap richting milieuvriendelijk en compliant ondernemen. Neem het heft in eigen handen en word een milieu leider binnen jouw sector. Registreer nu en verzeker jezelf van een plaats in onze volgende training.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de ISO 14001 training in?

De ISO 14001 training bij KAM Consultants is een eendaagse cursus die plaatsvindt op 2 oktober 2024 in Amersfoort. Deze training is gericht op het verstrekken van kennis over de ISO 14001 norm, die onmisbaar is voor het implementeren en beheren van een effectief milieumanagementsysteem (EMS) binnen jouw organisatie.

Voor wie is de ISO 14001 training bedoeld?

De training is ontworpen voor professionals die betrokken zijn bij het beheer van milieukwesties binnen hun organisatie, zoals milieumanagers, kwaliteitsmanagers en iedereen die verantwoordelijk is voor het onderhouden of opzetten van een EMS volgens de ISO 14001 norm.

Wat zijn de tijden en de locatie van de training?

De training vindt een aantal keer per jaar plaats van 09.00 tot 17.00 uur in Amersfoort.

Is er een certificaat inbegrepen bij deze training?

Ja, alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname na afloop van de training.

Hoe kan ik me inschrijven voor de training?

Inschrijven kan door het formulier onder aan de pagina in te vullen of door direct contact op te nemen met KAM Consultants via onze website of telefonisch.

Persoonlijk advies of inschrijven?

Heb je vragen of wil je je inschrijven voor de training? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je direct in voor de training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.