ISO 27001 training normkennis

Met een ISO 27001 certificaat voldoe je aan de hoogste eisen van informatiebeveiliging. Je hebt je managementsysteem zo ingericht dat je de kans op datalekken zo klein mogelijk maakt. ISO 27001 bestaat uit twee onderdelen: de ISO 27001 norm en de Annex A Controls. Tijdens deze 2-daagse normkennis ISO 27001 training doe je in snel tempo kennis op van de norm en de Annex A Controls.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

Wat betekent ISO 27001?

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Als jij betrokken bent bij of verantwoordelijk bent voor het implementeren en onderhouden van een informatiebeveiligingssysteem voor de ISO 27001 norm heb je een uitdagende taak. Bij die implementatie en onderhoud komt namelijk best veel kijken.

ISO 27001 training met Annex A

Om informatiebeveiliging te waarborgen en ISO 27001 effectief te kunnen implementeren, is het belangrijk om vertrouwd te zijn met de norm, deze te begrijpen en toe te passen. Tijdens de training behandelen we uitgebreid hoe je de norm interpreteert, begrijp je de structuur ervan en leer je hoe deze van toegevoegde waarde kan zijn voor je organisatie. Na afloop van de training beheers jij op professioneel niveau de  ISO 27001 met Annex A.

Geschikt voor functies binnen informatiebeveiliging

ISO 27001 training is ontworpen voor iedereen die betrokken is bij het implementeren van ISO 27001, maar die niet over de juiste kennis beschikt. Dit omvat informatiebeveiliging managers, IT-beveiligingsprofessionals, risicomanagers, compliance managers of andere belanghebbende binnen de organisatie. Of je nu nieuw bent met de ISO 27001 norm of jouw bestaande kennis wilt opfrissen en verdiepen, deze training biedt de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt. Deelnemers zullen leren hoe de norm praktisch toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden, met een focus op het verbeteren van de informatiebeveiliging en het efficiënt beheren van risico’s.  

Leerdoelen en programma

Gedurende de 2-daagse training richten we ons op de volgende leerdoelen:

  • Een diepgaand begrip van de ISO 27001 norm en de kernprincipes van informatiebeveiliging.
  • Kennis van hoe de ISO 27001 eisen toegepast kunnen worden binnen uw organisatie.
  • Vaardigheden om processen te analyseren, documenteren en verbeteren in lijn met ISO 27001.
  • Inzicht in hoe een effectief informatiebeveiligingssysteem de algehele prestaties van jouw organisatie kan verbeteren.

Het is een interactief programma met praktijkgerichte casestudies en groepsdiscussies om de theorie tot leven te brengen en zo de toepassing ervan in de praktijk te versterken.

Na afloop van de ISO 27001 cursus

Meer informatie over de training?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 27001 training brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brochure ISO 27001 training

Praktische informatie

Duur
Het betreft een training van twee dagen. 

Investering
De kosten voor de training bedragen € 995,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee, faciliteiten en lunch.

Incompany
Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training in-company te volgen.

Locatie
Onze training bieden wij op locatie Amersfoort aan.

Trainingsdata

ISO 27001 Normkennis
18 & 19 juni 2024 - Amersfoort

Duur: 2 daagse training
Datum:
18 & 19 juni 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

Schrijf je direct in

Inschrijven doe je zo

Inschrijven gaat heel eenvoudig door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Wil je de training normkennis ISO 27001 graag volgen maar komt geen van de genoemde data jou uit? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

KAM-consultants-kantoor

Laat KAM Consultants je begeleiden

Ben je klaar om jouw informatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen met onze ISO 27001 training? Schrijf je nu in of neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je persoonlijk advies of heb je specifieke vragen? Vul ons contactformulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijk advies of inschrijven?

Heb je vragen of wil je je inschrijven voor de training? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je direct in voor de training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.