Training | Normkennis ISO 27001

Met een ISO 27001 certificaat voldoe je aan de hoogste eisen van informatiebeveiliging. Je hebt je managementsysteem zo ingericht dat je de kans op datalekken zo klein mogelijk maakt. In deze ééndaagse training normkennis ISO 27001 doe je in snel tempo kennis van de norm op.

Inhoud training normkennis ISO 27001

Als je al bekend bent met een managementsysteem en ISO 27001 wilt implementeren, dan is deze normkennistraining iets voor jou. De trainer legt tijdens de training op praktische wijze uit wat de ISO 27001 betekent. Ook ga je ontdekken hoe je deze informatiebeveiligingsnorm in je organisatie implementeert. Aan de hand van casussen ga je zelf aan de slag en wordt er een vertaalslag gemaakt van theorie naar praktijk.

Na afloop van de training

  • Weet je wat de High Level Structure inhoudt en wat het voor jouw managementsysteem betekent;
  • Ben je op de hoogte van de ISO 27001 norm;
  • Kun je de gedachte achter ISO 27001 uitleggen;
  • Begrijp je het belang van goede informatiebeveiliging;
  • Kun je zelf aan de slag met het opzetten van een systeem conform ISO 27001.

Voor wie is deze training?

De training is voor iedereen al weet hoe je een managementsysteem goed moet opzetten en implementeren maar nog geen kennis heeft van de ISO 27001 norm.

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Praktische informatie

Duur - Het betreft een training van een dag.

Investering - De kosten voor de training bedragen € 450,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee, faciliteiten en lunch.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training incompany te volgen.

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Trainingsdata

Komt de genoemde datum jou niet uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. Wil je de training met een aantal collega's volgen? Dan behoort een incompany training ook tot de mogelijkheden.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de training normkennis ISO 27001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.