Training | Normkennis ISO 27001

Met deze ééndaagse training doe je in snel tempo kennis op van de ISO 27001 norm.

Inhoud Training | Normkennis ISO 27001

Ben je al bekend met een managementsysteem en wil je ISO 27001 implementeren? Dan is deze normkennistraining iets voor jou. Tijdens deze training wordt praktisch uitgelegd wat de ISO 27001 betekent en hoe je deze informatiebeveiligingsnorm in je organisatie implementeert. Aan de hand van casussen ga je zelf aan de slag en wordt er een vertaalslag gemaakt van theorie naar praktijk.

Na afloop van de training

  • Weet je wat de High Level Structure inhoudt en wat het voor jouw managementsysteem betekent;
  • Ben je op de hoogte van de ISO 27001 norm;
  • Kun je de gedachte achter ISO 27001 uitleggen;
  • Begrijp je het belang van goede informatiebeveiliging;
  • Kun je zelf aan de slag met het opzetten van een systeem conform ISO 27001.

Voor wie is deze training?

De training is voor iedereen al weet hoe je een managementsysteem goed moet opzetten en implementeren maar nog geen kennis heeft van de ISO 27001 norm.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Duur - Het betreft een training van een dag.

Investering - De kosten voor de training bedragen € 450,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee, faciliteiten en lunch.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen weer kunnen oppakken.

Trainingsdata

Komen geen van de data jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor: Training | Normkennis ISO 27001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.