Coaching bij het opzetten van je managementsysteem

Hulp bij het opzetten van je managementsysteem

Bij het opzetten van een managementsysteem sta je voor een flinke uitdaging. Hoe interpreteer je de verschillende eisen? Hoe verzamel je de benodigde documentatie?

Daarbij helpen wij! Ga aan de slag met onze coaching en adviezen en ontdek hoe je iedere ISO norm praktisch en efficiënt kunt implementeren.

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Zo ziet ons coachingtraject eruit

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

1. Kennismaken

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek werpen wij een eerste blik op jullie organisatie. We kijken naar wat jullie al uitvoeren conform de norm en waar nog werk aan de winkel is. Zo krijg je een offerte op maat.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

2. Begeleiding & advies

Tijdens de kick-off gaan we direct van start met het implementeren van de norm en geven we je alle informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen. We kijken natuurlijk mee over je schouder en hebben op regelmatige basis coachingsessies om te kijken waar we kunnen ondersteunen.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

3. Ontvang alle kennis

Tijdens de coachingsessies lopen we stap voor stap alle hoofdstukken van de norm door en krijg je alle formats die je nodig hebt. Zo hoef je niet meer na te denken over de toepassing van de norm maar alleen over de invulling binnen jouw organisatie.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

4. Jij gaat aan de slag

Met alle kennis die je hebt vergaard ga je zelf aan de slag. Je gaat in gesprek met collega’s in verschillende functies en wint de informatie in die nodig is om het systeem vorm te geven. Vervolgens bespreken we deze input in de coachingsessies en geven we feedback op de geschreven documentatie.

KAM Consultant - Begeleiding bij jouw certificaties

5. Resultaat toetsen

Als alle documentatie opgezet is en het systeem is geïmplementeerd toetsen wij het gehele managementsysteem aan de hand van de normeisen. Zo zorgen we ervoor dat jullie helemaal klaar zijn voor de externe audit.

Klaar om te starten aan jouw norm implementatie aan de hand van onze coaching?

De bekendste normen waar wij mee kunnen helpen

ISO 9001 certificering | KAM Consultants

ISO 9001 certificering

ISO 9001 is veruit de meest bekende internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen...

Lees meer
ISO 45001 certificering behalen bij KAM Consultants

ISO 45001

ISO 45001 is de internationale norm op het gebied van Arbo Management. Ben je in het bezit van dit certificaat,...

Lees meer
27001-2022 ISO

ISO 27001 certificering

ISO 27001 is de internationale norm over informatiebeveiliging, ook wel Cyber Security genoemd. De norm richt zich op het opzetten...

Lees meer

Opzetten van een managementsysteem

Het opzetten of updaten van een managementsysteem is voor de meeste organisaties een grote uitdaging. Je moet een systeem hanteren waarmee je beschrijft hoe de organisatie nu te werk gaat en dient je te houden aan de ISO norm.

Zie deze start niet als een probleem, want je weet zelf immers hoe je organisatie werkt, of hebt in ieder geval toegang tot alle informatie die hiermee te maken heeft. Het op papier zetten hiervan is een overzichtelijke opdracht waarin wij ondersteunen. 

Wil jij direct een offerte aanvragen?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

De norm interpreteren en inzetten

Jij weet alles over je organisatie of kunt dit opzoeken en navragen, alleen hoe zit het met de ISO norm? Het interpreteren van deze norm is een ander verhaal. Hoe zit het met die verschillende eisen? Wat wordt er verwacht van de documentatie? Een consultant biedt je uitkomst bij deze vragen.

Bij een coaching traject speel jij een actieve rol in het opzetten en implementeren van jullie ISO managementsysteem. Ga je hierbij met een consultant aan de slag, dan ondersteunt deze bij het interpreteren van de norm en ontvang je adviezen over het praktisch en efficiënt implementeren en beschrijven van de processen. Je verwerkt de processen en eventuele instructies in de documentatie.

Vervolgens bespreken we dit en geven we tijdens coachingsessies feedback. Is alle documentatie opgezet? Dan toetsen wij of het systeem voldoet aan de normeisen. Zo kun jij zelfverzekerd de audit in. 

Wil je weten hoe dit traject er voor jouw organisatie uit zou zijn?

Intensieve begeleiding

Verwacht je dat er te weinig tijd of kennis is om aan de slag te kunnen met het beschrijven van de documentatie en de bijbehorende processen? Overweeg dan intensieve begeleiding.

In deze vorm van begeleiding spelen wij een grotere rol en nemen wij ook het inventariseren en uitwerken van de processen én het schrijven van de documentatie uit handen. Je leest hier meer over intensieve begeleiding.

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

Naam(Vereist)