Over ons

Ons verhaal

KAM Consultants, specialist in certificatiebegeleiding en -training op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement, is door Joost Vaessen opgericht in 2011. Het doel van Joost was dat iedereen in staat zou moeten zijn eenvoudig een managementsysteem op te zetten. Fast forward tien jaar, en je kunt wel stellen dat dit doel van Joost gehaald is. KAM Consultants groeit en bloeit en de organisatie maakt iedere dag weer de wondere wereld van ISO normen een stukje leuker en begrijpelijker.

KAM Consultants is onderdeel van de Impact Adviesgroep. Hieronder vallen naast KAM Consultants ook My ISO Genius, dé software tool om eenvoudig zelf jouw managementsysteem te implementeren en de Online ISO Academy, de online leeromgeving om al jouw basiskennis over ISO normen via een kennisabonnement op te doen. Leren waar, wanneer en hoe jij wilt!

Het team van KAM is jong en dynamisch, met enthousiaste, gemotiveerde personen, ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Samen werken ze hard aan hun gezamenlijke missie: we change the world of ISO certification together.

KAM---training-on-the-job

Het team

Joost-KAM-Consultants

Joost
Joost is door zijn achtergrond zeer breed inzetbaar en deelt zijn kennis en ervaring met de consultants. Zelf kent hij alle normen van voor tot achter, vraag hem iets over managementsystemen en hij weet het antwoord. Daarnaast is Joost een zeer ervaren organisatie adviseur. Zijn passie is om bedrijven structureel te verbeteren en suggesties hiervoor aan te dragen. Door zijn jarenlange ervaring in iedere sector is hij een echte expert op het gebied van managementsystemen.

Normspecialisaties - FSC, PEFC, NEN 7510, BRL normen 2100, 11000, 7000, Groenkeur, ISO normen 14001, 27001, 13485, 41001

Rosalie-KAM-Consultants-Team

Rosalie
Rosalie heeft haar specialisme in Arbo, veiligheid en duurzaamheid. Ze is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en zal ervoor zorgen dat jullie dat als klant ook zijn.

Normspecialisaties - ISO 45001, VCA, CO2 Prestatieladder

Louisa-KAM-Consultants

Louisa
Het eerste contact als KAM klant heb je waarschijnlijk met Louisa. Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek weet zij als geen ander te schetsen waar een bedrijf naar opzoek is. Zelfs wanneer je dit zelf nog niet helemaal weet. Heb je een bestaand managementsysteem? Louisa kent ook inhoudelijk de normen en komt langs om een Quick Scan uit te voeren om jullie vervolgens van een passend advies te voorzien.

Ralph-KAM-Consultants

Ralph
Ralph heeft een achtergrond als kwaliteitsmanager in de bouwindustrie en weet je daarom alles te vertellen over kwaliteit en veiligheid. Door zijn jarenlange ervaring deelt hij eenvoudig kennis met andere consultants en voorziet hij jullie organisatie van een sterk kwaliteitssysteem.

Normspecialisaties - ISO 9001, Safety Culture Ladder, ISO 22301

Eefje-KAM-Consultants-Team

Eefje
Voor alle normen rondom de zorg en vertaalindustrie ben je bij Eefje aan het goede adres. Als Lead-Auditor heeft zij al vele bedrijven van binnen gezien en weet zij dan ook feilloos haar kennis te delen met de consultants over dit onderwerp.

Normspecialisaties - HKZ en ISO normen 15224, 17100, 18587, 18841

Nicola

Nicola

Naam

tekst

Kennis maken?

Een van onze consultants komt graag op locatie bij jou langs om je wensen te inventariseren. Geen betere manier om erachter te komen of onze manier van werken jou aanspreekt! Dit gesprek duurt ongeveer een uur waarin we ingaan op de kernactiviteiten van jouw organisatie, wat je wilt en wat je al hebt staan qua managementsystemen. We zijn altijd in voor een rondleiding door de organisatie.

Wil je meer weten over KAM Consultants, of over ISO Normen? Of wil je weten wat de carrièremogelijkheden zijn binnen KAM? Neem dan gerust contact op om kennis te maken, je bent van harte welkom! We hebben een geweldig koffieapparaat.

Werken bij KAM

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil willen en kunnen maken. We hebben regelmatig vacatures open staan! Kijk voor meer informatie op onze pagina Werken bij KAM Consultants of neem contact op met onze HR Manager Ingrid Koolen.