Over ons

Ons verhaal

KAM Consultants, specialist in certificatiebegeleiding en -training op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement, is door Joost Vaessen opgericht in 2011. Het doel van Joost was dat iedereen in staat zou moeten zijn eenvoudig een managementsysteem op te zetten. Fast forward tien jaar, en je kunt wel stellen dat dit doel van Joost gehaald is. KAM Consultants groeit en bloeit en de organisatie maakt iedere dag weer de wondere wereld van ISO normen een stukje leuker en begrijpelijker.

KAM Consultants is onderdeel van de Impact Adviesgroep. Hieronder vallen naast KAM Consultants ook My ISO Genius, dé software tool om eenvoudig zelf jouw managementsysteem te implementeren en de Online ISO Academy, de online leeromgeving om al jouw basiskennis over ISO normen via een kennisabonnement op te doen. Leren waar, wanneer en hoe jij wilt!

Het team van KAM is jong en dynamisch, met enthousiaste, gemotiveerde personen, ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Samen werken ze hard aan hun gezamenlijke missie: we change the world of ISO certification together.

KAM---training-on-the-job

Het team

Managementteam & consultants

Joost (1)

Joost

Managing director

louisa

Louisa

Sales director

ralph

Ralph

Development director

eefje

Eefje

Operations manager

KAM-Consultants

Rosalie

Consultant. Milieu & Veiligheid, Wet- en regelgeving

sven

Sven

Consultant. Kwaliteit, processen, BRL

ruud

Ruud

Consultant. Informatiebeveiliging, Privacy officer

keith

Keith

Consultant. Informatiebeveiliging, Privacy officer

pieter

Pieter

Consultant. Kwaliteit, procesoptimalisatie, medische hulpmiddelen

Naam

tekst

Sales & HR

eline

Eline

Sales

ingrid

Ingrid

HR-manager

Marketing

melissa

Melissa

Marketing manager

nicola

Nicola

Communicatie & SEO specialist

Erik

Erik

Marketeer ISO Genius

daan

Daan

Grafisch designer

michiel

Michiel

Marketing assistent

Werken bij KAM

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil willen en kunnen maken. We hebben regelmatig vacatures open staan! Kijk voor meer informatie op onze pagina Werken bij KAM Consultants of neem contact op met onze HR Manager Ingrid Koolen.

Kennismaken?

Een van onze consultants komt graag op locatie bij jou langs om je wensen te inventariseren. Geen betere manier om erachter te komen of onze manier van werken jou aanspreekt! Dit gesprek duurt ongeveer een uur waarin we ingaan op de kernactiviteiten van jouw organisatie, wat je wilt en wat je al hebt staan qua managementsystemen. We zijn altijd in voor een rondleiding door de organisatie.

Wil je meer weten over KAM Consultants, of over ISO Normen?