Wij zijn KAM Consultants

Ons verhaal, onze waarden en het KAM team

Meer weten over het verhaal en het team achter KAM Consultants?

Ons verhaal

Wij zijn KAM Consultants en maken de wereld van ISO gemakkelijker, leuker én een stuk minder stoffig. Wij zijn specialist in certificatiebegeleiding en geven trainingen op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement. Dit alles doen we op een praktische, pragmatische manier en iedere dag weer met veel enthousiasme.

Het team van KAM Consultants bestaat uit een groep jonge, dynamische en gemotiveerde individuen die samen hard werken aan hun gezamenlijke missie: we change the world of ISO certification together. Meer weten over werken bij KAM Consultants? Bekijk onze werken bij pagina.

Ons verhaal

100% slagingsgarantie

Bij ons verzeker je jezelf van slagen. Wij stoppen niet voordat ons gezamenlijke doel met de klant volbracht is. Dit doen we tegen een vaste prijs. Dus zo weet je zeker dat je slaagt tegen een vaste, eerlijke prijs.

Wij kunnen namelijk een realistisch en duidelijk beeld schetsen van de kosten, omdat wij vanuit onze kant graag tijd investeren in de voorbereiding van een project. We leren het bedrijf en het vraagstuk écht kennen, zodat we een duidelijke opdracht kunnen beschrijven.

Kennisdeling

Waarom kennis voor jezelf houden als je het kunt delen? Wij staan voor het delen van onze kennis, tips en tricks, ontwikkelingen in de markt en het laatste nieuws. En dat alles op zo een toegankelijk mogelijke manier.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zodanig op te leiden, zodat ze onafhankelijk van ons kunnen zijn. We nemen je mee in trainingen, en geven je tools in handen, zodat je geheel onafhankelijk aan de slag kunt.

Pragmatisch werken

Wij werken volledig vanuit de organisatie van onze klant en niet vanuit de verschillende normen. Dit betekent concreet dat we ons écht richten op de vraag, behoeften, wens en manier van werken vanuit jouw organisatie.

Geen jargon of vaktaal, maar duidelijke taal die voor iedereen te volgen is. Dit zorgt ervoor dat iedereen weet wat er moet gebeuren. Wij laten het managementsysteem voor jou werken in plaats van andersom!

"Wil je meedoen aan een aanbesteding of moet je voldoen aan bepaalde klanteisen? Wij kijken graag met je mee welke impact dit voor jullie heeft en geven een eerlijk advies op maat."

Louisa Kinkel, Sales Director KAM Consultants.

Een goed begin is het halve werk

Daar geloven wij in. Dit betekent dat wij vanuit onze kant veel aandacht besteden en tijd investeren in de beginfase. Denk hierbij aan een kennismakingsgesprek waarin we in gesprek gaan met de klant om de organisatie en opdrachtgever te leren kennen. Wie zijn ze, wat drijft hen, wat is hun manier van werken, maar ook wat is het vraagstuk en wat is de achterliggende gedachte van deze vraag. Als wij een goed, realistisch beeld hebben, gaan wij aan de slag met het opstellen van een voorstel op maat. Wanneer de klant net zo enthousiast is als wij, starten we onze samenwerking waarin we garanderen dat het doel van de klant behaald wordt.

Experts uit het werkveld

Onze consultants zijn breed inzetbaar, máár hebben allen ook een specialisme. Denk hierbij aan de verschillende normen waar consultants zich in kunnen specialiseren en steeds verder in kunnen verdiepen. We hebben onder andere ISO 27001, ISO 14001 en Safety Culture Ladder specialisten. Er is geen tool, handigheid, regelgeving of ontwikkeling over de betreffende norm waar de consultant geen weet van heeft.

Waar we ook trots op zijn is dat onze consultants experts zijn uit het werkveld. Onze consultants hebben kennis van de verschillende branches, zoals zorg, logistiek, bouw, IT, software ontwikkeling, zakelijke dienstverlening en de vertaalbranche. Er is eigenlijk geen branche waar we niet bekend in zijn. Omdat onze consultants weten waar ze het over hebben, zijn bijvoorbeeld termen, afkortingen en ontwikkelingen in de branches, niet nieuw voor ze. Ze denken mee met je mee en zijn sparringpartner op niveau.

Weten wie onze consultants zijn?

Ontmoet het team van KAM Consultants

Joost_KAM Consultants

Joost

Partner & Certificatie Specialist
Gijs_KAM Consultants

Gijs

Financieel Manager

Ralph

Partner & Certificatie Specialist

Eefje

Certificatie Specialist

Pieter

Certificatie Specialist​

Louisa

Sales Manager

Etienne

Certificatie Specialist
Daniel_KAM Consultants

Daniel

Certificatie Specialist​

Naomi

Certificatie Specialist​

Kasper

Certificatie Specialist​

Patrick

Certificatie Specialist​

Stijn

Certificatie Specialist​

Chantalle

Certificatie Specialist​

Tijn

Certificatie Specialist​

Albert

Certificatie Specialist​

Viggo

Certificatie Specialist​

Koen

Certificatie Specialist​

Sanne

Certificatie Specialist​

Michel

Certificatie Specialist​

Altay

Certificatie Specialist​

Melvin

Certificatie Specialist​

Eline

Sales

Jeroen

Sales

Saar

Supporting Unit Manager

Elise

Marketing Manager

Phil

Marketing

Debby

HR & Office

John

Veiligheidskundige-trainer

Moshe

Sfeer Specialist

Kennismaken?

Heeft jouw organisatie de ambitie om een ISO certificering te behalen, het beheer van het managementsysteem uit te besteden of een ander vraagstuk? Dan komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek, waarin we de organisatie leren kennen en jouw vraagstuk en wensen in kaart brengen. We vertellen jou meer over KAM Consultants en onze manier van werken. Wil je weten of onze werkwijze bij jouw organisatie past?