Over KAM Consultants

KAM Consultants is een specialist in certificatiebegeleiding en trainingen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieumanagement. Wij begeleiden bij het implementeren van ISO normen met als doel een praktisch managementsysteem op te zetten. In alle mate van behoeften bieden wij begeleiding aan; van zelf een expert worden op ISO gebied, tot een complete ontzorging bij de implementatie van een norm. Je kunt bij ons terecht voor: trainingen, coachingstrajecten,intensieve begeleiding, quickscans en onderhoudstrajecten in ISO certificering.

Onze consultants tevens docenten hebben niet alleen uitstekende kennis van de normen maar weten dit ook nog eens op een praktische en persoonlijke manier over te brengen en te vertalen naar jouw organisatie. De kracht van KAM Consultants zit dus in het aanbieden van maatwerk kennis, adviezen en een passend managementsysteem, met als einddoel een sterk fundament neer te zetten om efficiënter en effectiever te kunnen werken en/of een betere positie op de arbeidsmarkt te realiseren. Maar wat onze consultants echt uniek maakt is dat zij nét een stapje verder gaan om jouw organisatie naar een hoger level te tillen. Met een KAM Consultant in de arm heb je daarom altijd een streepje voor!

Onze werkwijze

Wij brengen je in 6 stappen op een praktische wijze richting certificatie!

Zowel onze trainingen als projecten worden op een pragmatische wijze opgepakt, waarbij gedacht wordt vanuit risico’s. Wij van KAM Consultants houden van duidelijkheid: geen onnodige rompslomp of ingewikkelde clausules. In onze ogen biedt het voor organisaties geen meerwaarde om ieder proces tot in detail uit te schrijven. Vaak kunnen overzichtelijke stroomschema’s al voldoende zijn om een proces inzichtelijk te maken.

Ons doel is daarnaast om zoveel mogelijk uit te gaan van de huidige mogelijkheden van automatiseringssystemen. Deze bieden voor de meeste bedrijven namelijk al vaste werkwijzen. Door op een pragmatische wijze te werk te gaan, lukt het ons in ieder project om binnen de gestelde deadline het certificatietraject af te ronden.

Lees meer over onze 6 stappen richting certificatie.

De garanties van KAM Consultants

Wij houden van duidelijkheid: geen onnodige rompslomp of ingewikkelde clausules. Dit dragen wij ook uit in onze werkwijze en daarom bieden wij een aantal garanties.

 Praktische ondersteuning op maat: geen onnodige documentatie maar een werkbaar systeem dat volledig draait op het karakter van de organisatie.

 Effectieve en onderhoudsvriendelijke systemen: datzelfde werkbaar systeem dat tevens pragmatisch en eenvoudig te optimaliseren is.

 Brede kennis over normen en branches: wij kennen niet alleen alle normen op ons duimpje, we hebben ook kennis en ervaring binnen alle branches.

 100% succesgarantie tegen vaste prijzen: Kies je voor KAM Consultants dan kun je ervan op aan dat je je certificaat of diploma haalt. Lees meer over onze garanties.

Lees meer over onze garanties.