Gedragsobservaties en werkplekinspecties

Wij helpen jou met de uitvoering

Gedragsobservaties en werkplekinspecties leveren een grote bijdrage aan het vergroten van het veiligheidsbewustzijn binnen een organisatie. Wij bieden onafhankelijke gedragsobservaties en/of werkplekinspecties. Weten hoe wij deze observaties en inspecties uitvoeren?

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Waarom gedragsobservaties en werkplekinspecties?

Gedragsobservaties en werkplekinspecties leveren een grote bijdrage aan het verbeteren van veiligheid op de werkvloer en de veiligheidscultuur binnen een organisatie. Helaas worden deze belangrijke veiligheidsonderdelen vaak als lastig ervaren.

Onze ervaren veiligheidskundigen voeren kritische en onafhankelijke werkplekinspecties en gedragsobservaties uit. Zo geven zij organisaties goed inzicht waar het gaat om veiligheid, gezondheid, milieu en gedrag. Bijkomend voordeel is dat het een extern en onafhankelijk persoon is, die jou een eerlijk beeld geeft van de situatie. Deze ‘vreemde’ ogen zorgen voor nieuwe inzichten.

De mogelijkheden

Mogelijkheden zijn er genoeg. Het is aan jou om te bepalen wat we gaan doen: waar heb je behoefte aan? Wat zijn je wensen? Bekijk hieronder welke mate van inzet bij jouw organisatie past.

Eenmalige inzet

Het is mogelijk om een eenmalige inzet van minimaal 1 dag af te nemen. Van deze inzet kan desgewenst jaarlijks gebruik gemaakt worden.

Structurele inzet

Bij een structurele inzet gaan wij ook rapportages en statistieken van onze bezoeken bijhouden die jij periodiek van ons toegestuurd krijgt.

On the job

Laat jouw medewerkers in tweetallen minimaal 1 dag meelopen om diverse projecten/werkplekken te bezoeken en vervolgens samen deze werkplekinspecties en/of observaties uit te voeren. Zo krijgt jouw organisatie alle handvatten uit de praktijkomgeving mee.

Weet jij nog niet welke optie het beste bij jou past? We horen graag jouw situatie en hulpvraag en geven een advies op maat.

Wil jij direct een offerte aanvragen?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Na afloop van onze inzet

  • Heb je een deskundig beeld van de veiligheidsprestaties van de projecten van een klant;
  • Voer je gedragsobservaties en werkplekinspecties sneller en effectiever uit;
  • Beheers je gedragsobservaties en werkplekinspecties op een professioneel niveau;
  • Heb jij praktijkervaring opgedaan over werkplekinspecties en observaties.

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

Naam(Vereist)