Onderhoudstraject ISO certificering

Zodat je up-to-date blijft en zorgt voor continue verbetering

Gefeliciteerd! Al het harde werk heeft geresulteerd in een ISO certificaat en een goed functionerend managementsysteem. Maar hoe nu verder? Het certificaat is de ultieme stok achter de deur om continue verbetering na te streven. Hoe ga je dat aanpakken?

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Je systeem optimaliseren & zorgeloze controleaudits

Het eerste jaar van werken volgens de ISO norm kan wat onwennig zijn. Vergelijk het met het eerste jaar dat je je rijbewijs had; écht goed autorijden leer je pas wanneer je je rijbewijs hebt behaald.

Er komt veel kijken bij het onderhouden van een managementsysteem. Gelukkig sta je er niet alleen voor. KAM Consultants begeleidt je ook na die mooie certificatie. Schakel ons bijvoorbeeld om jou te helpen met het uitvoeren van je directiebeoordeling en interne audits. Of vraag ons jouw managementsysteem verder te optimaliseren en beheren. Zo maak je in een rustig tempo verder kennis met het ISO systeem en hoef je je geen zorgen te maken over controleaudits.

De bekendste normen waar wij mee kunnen helpen

ISO 9001 certificering | KAM Consultants

ISO 9001 certificering

ISO 9001 is veruit de meest bekende internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen...

Lees meer
ISO 45001 certificering behalen bij KAM Consultants

ISO 45001

ISO 45001 is de internationale norm op het gebied van Arbo Management. Ben je in het bezit van dit certificaat,...

Lees meer
27001-2022 ISO

ISO 27001 certificering

ISO 27001 is de internationale norm over informatiebeveiliging, ook wel Cyber Security genoemd. De norm richt zich op het opzetten...

Lees meer

Een op jou afgestemd onderhoudstraject

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudstraject? Samen stellen we een traject op dat precies voldoet aan jouw wensen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen ondersteuning op afstand te krijgen of zie je ons, meerdere keren per jaar, bij jou op locatie.

Door je flexibiliteit te bieden, kunnen we je het beste ondersteunen in het onderhouden van jouw managementsysteem.

Alles nog eens
rustig doorlezen?

Download de onderhoudstraject flyer​ via onderstaande button en ontdek hoe wij je kunnen helpen met het onderhouden van je managementsysteem, of lees over onze andere manieren van ondersteuning.
Flyer-onderhoudstrajecten

Wil jij direct een offerte aanvragen?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

“Een kwaliteitsmanagementsysteem dat écht voor ons werkt”

“Het is heel prettig dat we door het volledig beheer traject met KAM Consultants meerdere disciplines in huis hebben en ook kunnen schakelen tussen benodigde expertises. Zo kan de een makkelijk terugvallen op de ander. De communicatie verloopt erg goed! Pieter heeft het onder controle, en ons systeem heeft echt een toegevoegde waarde gekregen binnen de organisatie. Iets waar we heel trots op zijn.”

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

Naam(Vereist)

Download de brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.