Onderhoudstrajecten

Gefeliciteerd! Al het harde werk heeft geresulteerd in een mooi ISO certificaat aan de muur. Maar hoe nu verder? Heb jij al helemaal uitgedacht hoe je daadwerkelijk continue verbetering gaat behalen aankomend jaar?

Net als met het net behalen van je rijbewijs kan het eerste jaar even onwennig zijn. Er komt immers best wel veel kijken bij het onderhouden van zo’n managementsysteem. Gelukkig hoef je hier niet alleen voor te staan. Wij van KAM Consultants kunnen jou ook na de certificatie blijven begeleiden. Zo kun je ons bijvoorbeeld inschakelen om te helpen met het uitvoeren van je directiebeoordeling en interne audits maar ook met het verder optimaliseren van het systeem. Op deze manier kun je in een rustig tempo verder kennis maken met het ISO systeem en hoef jij je geen zorgen te maken voor controle audits.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudstraject? Neem dan contact met ons op; samen kijken we dan hoe we een onderhoudstraject kunnen samenstellen dat precies voldoet aan jouw wensen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen ondersteuning op afstand te krijgen maar is het ook goed mogelijk om ons meerdere keren per jaar in te schakelen. Zo zijn wij de juiste partner voor ieder bedrijf met een ISO systeem.

Misschien ook interessant?

Quickscan: Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan.
Coaching: Sturende en adviserende begeleiding.
Intensieve begeleiding: Ontzorging van begin tot eind.