Training | Interne auditvaardigheden ISO 45001

Na het volgen van deze 2-daagse training Interne Auditivaardigheden ISO 45001 ben je van alle kennis voorzien om jezelf auditspecialist op gebied van ISO 45001 te mogen noemen.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

Inhoud training interne auditvaardigheden ISO 45001

Het programma van deze training is als volgt ingericht: op de eerste dag gaan we aan de slag met de basis van interne audits en op dag twee gaan we de verdieping in met het auditen van een ISO 45001 systeem. Zo doe je niet alleen kennis op van het plannen, uitvoeren en afhandelen van audits in het algemeen, maar weet je ook precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. Op deze manier kun je zelfstandig aan de slag om het managementsysteem van jouw organisatie slagvaardig te auditen.

KAM Consultants interne auditvaardigheden ISO 45001 standaard afbeelding

E-learning of klassikale training?

Deze training is te volgen als e learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs.

Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zodat er alle ruimte is voor vragen, discussie en interactie.

Meer informatie over de training?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Na afloop van de training

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

Praktische informatie

Duur – Je kunt deze 2-daagse training online volgen of als klassikale training.

Investering – Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 45001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. Volg je de training online? Dan zijn de kosten € 750 excl. btw.

Incompany – Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training in-company te volgen.

Locatie – Onze trainingen bieden wij online of op locatie (Breda of Amersfoort) aan.

 

Nog geen trainingsdata bekend

Wil je deze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

KAM-consultants-kantoor

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze handige brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Auditorentraining brochure

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.