Training | Interne auditvaardigheden ISO 45001

Na het volgen van deze 2-daagse training Interne Auditivaardigheden ISO 45001 ben je van alle kennis voorzien om jezelf auditspecialist op gebied van ISO 45001 te mogen noemen.

Certificate

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud training interne auditvaardigheden ISO 45001

Het programma van deze training is als volgt ingericht: op de eerste dag gaan we aan de slag met de basis van interne audits en op dag twee gaan we de verdieping in met het auditen van een ISO 45001 systeem. Zo doe je niet alleen kennis op van het plannen, uitvoeren en afhandelen van audits in het algemeen, maar weet je ook precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. Op deze manier kun je zelfstandig aan de slag om het managementsysteem van jouw organisatie slagvaardig te auditen.

KAM Consultants interne auditvaardigheden ISO 45001 standaard afbeelding

E-learning of klassikale training?

Deze training is te volgen als e learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs.
Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zodat er alle ruimte is voor vragen, discussie en interactie.

Na afloop van de training

  • Ben je bekend met de term ‘Interne Audits’ en weet je wat het doel ervan is;
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciersaudits;
  • Kun je een auditplanning voor een Arbo managementsysteem conform ISO 45001 opstellen;
  • Weet je hoe je efficiënt en doeltreffend een ISO 45001 Arbo managementsysteem kunt auditen;
  • Weet je hoe je interne audits correct moet afhandelen en rapporteren;
  • Ben je bekend met de aankomende wijzigingen naar de ISO.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete auditorentraining brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Auditorentraining brochure

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het afgeschermde platform, waarmee je een groot netwerk van vak- en branche collega's creëert. Gebruik het goed!

Praktische informatie

Duur - Je kunt deze 2-daagse training online volgen of als klassikale training.

Investering - Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 45001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. Volg je de training online? Dan zijn de kosten € 750 excl. btw.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training in-company te volgen.

Locatie - Onze trainingen bieden wij online of op locatie (Breda of Amersfoort) aan.

Trainingsdata

Wil je deze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.