Training | Interne auditvaardigheden ISO 45001

Na het volgen van deze 2-daagse training Interne Auditivaardigheden ISO 45001 ben je van alle kennis voorzien om jezelf auditspecialist op gebied van ISO 45001 te mogen noemen.

Inhoud Training | Interne auditvaardigheden ISO 45001

Het programma van deze training is als volgt ingericht: op de eerste dag gaan we aan de slag met de basis van interne audits en op dag twee gaan we de verdieping in met het auditen van een ISO 45001 systeem. Zo doe je niet alleen kennis op van het plannen, uitvoeren en afhandelen van audits in het algemeen, maar weet je ook precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. Op deze manier kun je zelfstandig aan de slag om het managementsysteem van jouw organisatie slagvaardig te auditen.

Na afloop van de training

 • Ben je bekend met de term ‘Interne Audits’ en weet je wat het doel ervan is;
 • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciersaudits;
 • Kun je een auditplanning voor een Arbo managementsysteem conform ISO 45001 opstellen;
 • Weet je hoe je efficiënt en doeltreffend een ISO 45001 Arbo managementsysteem kunt auditen;
 • Weet je hoe je interne audits correct moet afhandelen en rapporteren;
 • Ben je bekend met de aankomende wijzigingen naar de ISO.

Deze training is te volgen als e-learning, blended learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs.
Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie. 

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het Training Expert pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat uit: ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Trainingen

Onze trainingen worden in verschillende opties aangeboden, zo krijg jij de kans om de training te volgen op de manier die jou het beste uit komt. Lees verder voor meer informatie over de verschillende opties, duur van de training en de bijbehorende investering.

Deze training kan volledig online worden gevolgd door middel van een e-learning module. In deze methode krijg jij een eigen account op een ons online platform. In deze leeromgeving kun jij de e-learnings uit de module volgen in je eigen tempo, op je eigen locatie en op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Zo doe je snel en gemakkelijk kennis op over managementsystemen en over de norm. Natuurlijk staan onze specialisten wel altijd voor jou klaar wanneer je vragen hebt gedurende het leerproces. De e-learning module is met zorg samengesteld door specialisten uit het vakgebied die weten waar jij als professional mee te maken krijgt.

Deze e-learning module voor interne auditvaardigheden bestaat uit: 

 • Basis van Managementsystemen
 • Context van de organisatie
 • Normkennis ISO 45001
 • Interne auditvaardigheden
 • Risicomanagement

Je investering
Deze e-learning wordt jou aangeboden voor € 615 excl. btw. Volg je de gehele module? Dan ontvang je 15% korting en wordt jouw investering € 522,75 excl. btw.

Blended Learning is een methode waarbij zelfstudie met e-learnings én een online sessie met een trainer worden gecombineerd. Het voordeel hiervan is dat het aantal contacturen verminderd en het plannen en het tempo van de cursus flexibeler is.

Jij gaat allereerst zelf aan de slag met een e-learning module samengesteld door onze specialisten. Deze e-learning module bestaat uit: 

 • Basis van Managementsystemen
 • Context van de organisatie
 • Normkennis ISO 45001
 • Interne auditvaardigheden
 • Risicomanagement

Optie 2.1 Klassikale Sessie 

Nadat je met de e-learning module aan de slag bent gegaan ga jij een aanvullende klassikale trainingssessie volgen. Deze sessie duurt een halve dag (4 uur) en zal plaatsvinden op onze trainingslocatie in Roermond. Samen met andere cursisten ga je in discussie, bespreek je praktijkvoorbeelden en maak je de koppeling van de theorie naar de praktijk.

Optie 2.2 Online Sessie

Deel 2 van de cursus is een online sessie met een certificatiespecialist van KAM Consultants. Gaat jouw voorkeur uit naar een 1 op 1 online sessie? Dan is deze online sessie van 3 uur iets voor jou. Hier krijg jij de mogelijkheid om na het volgen van de e-learning module gericht vragen te stellen en te oefenen met de theorie.

Duur: sessie van 3 uur 

Je investering
Deze combinatie van e-learning met trainingssessie voor interne auditvaardigheden ISO 45001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. 

Wil jij het liefste een klassikale training volgen? De klassikale training is voor de professionals die het liefste een training op onze trainingslocatie in Roermond volgen. Na deze 2-daagse training heb jij kennis van de norm en ken jij de theorie rondom auditvaardigheden. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten.

Duur: 2 dagen

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 45001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. 

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen weer kunnen oppakken.

Trainingsdata

Deze training geven wij op aanvraag. Heb je interesse in de training? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Een training geven in de avonduren of op een zaterdag behoort tot de mogelijkheden. 

Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor: Training | Interne auditvaardigheden ISO 45001

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.