ISO normen

Maatwerk bij het opzetten van een managementsysteem

Het opzetten van een managementsysteem aan de hand van ISO normen is maatwerk. KAM Consultants is gespecialiseerd in certificatiebegeleiding. Bekijk hieronder een selectie van de normen waarin KAM Consultants kan ondersteunen. Wil je persoonlijk advies ontvangen over jouw vraagstuk?

Geen onnodig uitgebreide documentatie

100% succcesgarantie tegen vaste prijzen

Binnen twee weken starten met het project

Brede kennis over normen en branches

Onze dienstverlening

De mate van begeleiding bij het opzetten van een ISO systeem kan verschillend zijn, het is maar net waar je als organisatie behoefte aan hebt. Wil je ondersteuning bij het zelf implementeren? Geef je liever het hele traject uit handen? Of ga je helemaal zelfstandig met het systeem aan de slag? Wat jouw behoefte ook is: je kunt bij ons terecht.  Met onze persoonlijke en pragmatische aanpak voorzien we ieder bedrijf van waardevol advies en een passend managementsysteem.

Veelgestelde vragen ISO normen

Wat zijn ISO normen?

ISO normen, ook wel ISO standaarden, zijn internationaal erkende normen. Wanneer je voldoet aan de eisen van een ISO norm, kun je een ISO certificaat behalen. Hiermee toon je aan dat jouw organisatie en/of de producten en diensten die je levert voldoen aan gestelde normeisen. Dit kan je vele voordelen opleveren. 

Waar staat ISO voor?

De afkorting ISO staat voor International Organization for Standardization.

Wat zijn de belangrijkste ISO normen?

Of een ISO norm belangrijk is hangt volledig af van jouw organisatie, de producten en/of diensten die je levert, in welke markt je werkzaam bent en of je mee wilt doen aan aanbestedingen. De bekendste normen zijn: ISO 9001, ISO 27001, HKZ, ISO 45001 en ISO 14001.

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.