Phished | Cybersecurity

Voorkom cyberincidenten

Wist je dat bijna alle data-inbreuken beginnen bij menselijke fouten? Maak jouw medewerkers bewust van hun gedrag. Verander het gedrag van jouw werknemers en voorkom cyberindicenten. Phished is hét platform voor cyberbeveiliging. Ben je benieuwd wat Phished voor jouw organisatie kan betekenen?

Hapklare trainingen

Geautomatiseerde simulaties

Real-time bescherming

Verbeterde cyberhygiëne

Over Phished

90% van alle data-inbreuken begint bij een menselijke fout. Daarom is het meer dan ooit nodig om in te zetten op de menselijke factor om cyberaanvallen te voorkomen. Op die manier bescherm je je geld, reputatie, werknemers en activa.

KAM Consultants werkt hiervoor samen met Phished, pionier in AI-driven Security Awareness Training. Het Phished-platform garandeert permanente gedragsverandering dankzij een holistische combinatie van gepersonaliseerde simulaties, security awareness trainingssessies, active reporting en threat intelligence.

AutomatedSimulations-Phished

Een holistische aanpak voor Security Awareness Training

Phished biedt een holistische aanpak voor de Security Awareness van jouw organisatie. Aangezien bewustzijn alleen niet voldoende is, is het belangrijk om je medewerkers een complete training aan te bieden die allesomvattend werkt. Dankzij vier kernfeatures wordt security awareness en het gedrag binnen de organisatie opgemeten en komen ze samen in de Phished Behavioural Risk Score™ (BRS).

Verstuur gepersonaliseerde phishingsimulaties zonder manuele tussenkomst 
Verbeter de cyberweerbaarheid van jouw organisatie door je werknemers de nodige vaardigheden bij te brengen om echte cyberdreigingen te herkennen en ermee om te gaan. AI-driven phishing- en smishingsimulaties helpen hen hun zwakke punten te herkennen en ze te verbeteren.

Stop phishinggevaren met één druk op de knop
Verander het gedrag van je werknemers structureel door ervoor te zorgen dat ze àlle phishingmails rapporteren. Daardoor verbeteren zij hun eigen Behavioural Risk Score™ 
en helpen ze echte dreigingen te stoppen voor ze schade aanrichten.

Verander gevaarlijk gedrag met korte, snackable microlearnings
Leer werknemers hoe ze moeten omgaan met ieder type dreiging dankzij tijdsefficiënte, frictieloze microlearnings over een breed gamma aan topics, in verschillende formats. Checkpoint tests meten hun vaardigheden en beïnvloeden hun Behavioural Risk Scores ™.

Krijg real-time inzicht in huidige en toekomstige bedreigingen
Krijg inzicht in alle risico’s voor jouw organisatie en werknemers. Verstuur automatisch notificaties naar werknemers wanneer cyberdreigingen hen, hun netwerk of de organisatie in het vizier nemen. Zo verhoog je drastisch hun waakzaamheid.

Phished-Academy_Dashboard_1

Kom erachter wat Phished voor jouw organisatie kan betekenen

Ga voor een zero-incident rate door het gedrag van werknemers te veranderen.

Bouw je Human Firewall dankzij de Phished Behavioural Risk ScoreTM

De Phished Behavioural Risk ScoreTM (BRS) voorspelt de kans dat individuen of de organisatie worden gehackt. Het is één meetbaar getal dat jou en het management inzicht geeft in de securitystatus van de organisatie, en toont hoe die kan verbeteren.

De BRS wordt berekend aan de hand van concrete parameters zoals data en geschiedenis. Hij wordt voortdurend geüpdatet door het gedrag te meten van werknemers, en de organisatie als geheel.

Krijg inzicht in de BRS van de hele organisatie, of duik dieper tot op het niveau van departementen, teams of individuele werknemers. Start vandaag nog!

PhishedAcademy_YourScore_1

Persoonlijk advies?

informatie ontvangen over de app? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.