Training | Normkennis ISO 9001

Met deze ééndaagse training doe je in een hoog tempo kennis op van de ISO 9001 norm.

Zo weet je wat de High Level Structure inhoudt, wat het voor jouw managementsysteem betekent en ben je op de hoogte van de ISO 9001:2015 norm. Daarnaast kun je zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO 9001.

Inhoud training Normkennis ISO 9001

ISO 9001:2015 is dé norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Wil jij een ISO 9001 managementsysteem implementeren, onderhouden of toetsen? Dat is best een uitdaging, want er komt veel bij kijken. Om kwaliteit te kunnen leveren is het van belang dat je de norm kent, begrijpt en kunt toepassen. In de normkennis training gaan wij die uitdaging met jou aan en zorgen wij ervoor dat je dit op een interactieve en snelle manier op een professioneel niveau gaat beheersen.

Tijdens deze training van een dag maak je op een praktische manier kennis met de ISO 9001 norm volgens de welbekende PDCA cyclus; plan, do, check, act. Zo leer je inzicht te krijgen in de context van het bedrijf en de risico’s binnen de organisatie. Ook het in kaart brengen van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden (TBV) komt aan bod. Een belangrijk onderdeel binnen de norm zijn de primaire en secundaire processen, waarbij de trainer jou zal uitleggen hoe dit inzichtelijk kan worden gemaakt. Een verdere greep van onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn; het bepalen van stakeholders, kritisch beoordelen van leveranciers, opstellen van doelstellingen (SMART) en het bepalen van corrigerende maatregelen. Kortom, je gaat ongetwijfeld een hoop leren en nieuwe inzichten krijgen in het waarborgen van de kwaliteit binnen een organisatie.

De theorie wordt praktisch uitgelegd, praktijkvoorbeelden zullen worden aangedragen en in de training zal gebruik worden gemaakt van ondersteunend oefenmateriaal. Ook krijg je toegang tot de e learning normkennis ISO 9001, zo heb je altijd je naslagwerk bij de hand! Onze trainers zijn deskundig op het gebied van ISO normen en hebben ervaring met het implementeren, onderhouden en auditeren van veel verschillende managementsystemen. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Na afloop van de training

  • Ben je bekend met de High Level Structure en weet je wat dit voor jouw managementsysteem betekent.
  • Weet je precies hoe de ISO 9001 in elkaar zit.
  • Kun je de gedachte achter de ISO 9001 uitleggen.
  • Weet je hoe je de risicogerichte benadering in de nieuwe norm in praktijk kan brengen.
  • Kun je zelfstandig een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem opzetten.

Voor wie is deze training?

Je hoeft nog geen kennis te hebben van de ISO 9001 norm. Wel verwachten wij enige ervaring óf een basis kennis van managementsystemen. Wij vinden het namelijk belangrijk om een training op een goed niveau te kunnen starten en te zorgen dat de basiskennis van cursisten op het gebied van managementsystemen zoveel mogelijk gelijk is. Dit wordt door onze cursisten als meest prettig ervaren. Twijfel jij of je genoeg ervaring hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb jij nog geen of weinig ervaring en kennis van managementsystemen? En wil jij toch deelnemen aan de training? Geen probleem, deze basis kennis kun je opdoen met onze e-learning “basis van managementsystemen”.

Deze klassikale online training is voor de professionals die het liefste een training met een trainer volgen. De trainer zorgt ervoor dat jij en de andere cursisten na afloop geheel op de hoogte zijn van de norm. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om het geleerde echt in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten. Wegens de huidige omstandigheden worden de klassikale trainingen online via Teams gegeven. In de loop van het jaar hopen wij jou weer te kunnen ontvangen op onze trainingslocatie in Roermond of Woerden.

Duur: 1 dag

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 9001 wordt jou aangeboden voor € 450 excl. btw.

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het Training Expert pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat uit: ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Trainingen

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Trainingsdata

Komt deze datum voor jou niet uit terwijl je wel de training wilt volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor de training Normkennis ISO 9001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.