Training | Normkennis ISO 9001

Met deze ééndaagse training doe je in een hoog tempo kennis op van de norm ISO 9001. Door een praktische uitleg van de theorie en met hulp van praktijkvoorbeelden leer jij alles over ISO 9001. Je krijgt toegang tot de e-learning normkennis ISO 9001, zodat je altijd je naslagwerk bij de hand hebt. Jouw trainer is deskundig op het gebied van kwaliteitsmanagement, met veel ervaring in het implementeren, onderhouden en auditeren van verschillende managementsystemen. Kortom: geef jezelf een stevige basis met deze ISO 9001 normkennis training.

Maak gebruik van de najaarscombideal!

Combineer onze Normkennis ISO 9001 training met een Masterclass naar keuze en krijg korting!

Inhoud training ISO 9001 normkennis

ISO 9001 is de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties. Ben je betrokken bij of verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem voor de ISO 9001 norm? Dat is best een uitdaging, want er komt veel bij kijken.

Om kwaliteit te kunnen leveren en te kunnen controleren is het van belang dat je de norm kent, begrijpt en kunt toepassen. In de ISO 9001 normkennis training gaan wij die uitdaging met jou aan! Wij zorgen ervoor dat je weet hoe je de norm moet interpreteren en hoe deze is opgebouwd. Met deze training ga jij ISO 9001 op een interactieve en snelle manier op professioneel niveau beheersen.

Na afloop van de training ISO 9001 normkennis

  • Ben je bekend met de principes van de High Level Structure en weet je wat dit voor het managementsysteem in jouw eigen organisatie betekent.
  • Ben je bekend met de structuur van de ISO 9001 norm, je weet precies hoe de norm in elkaar zit.
  • Kun je de gedachte achter de ISO 9001 uitleggen.
  • Weet je hoe je de risicogerichte benadering in de nieuwe norm in praktijk kan toepassen.
  • Kun je zelfstandig met de opgedane kennis een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem opzetten.

Voor wie is deze ISO 9001 normkennis training?

Je hoeft nog geen kennis te hebben van de ISO 9001 norm. Wel verwachten wij van onze deelnemers enige ervaring óf een basiskennis van managementsystemen om het leerdoel te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk om een ISO 9001 training op een goed niveau te kunnen starten en te zorgen dat de basiskennis van cursisten op het gebied van managementsystemen zoveel mogelijk gelijk is. Dit wordt door onze cursisten als meest prettig ervaren. Twijfel jij of je genoeg ervaring hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb jij nog geen of weinig ervaring en kennis van managementsystemen? En wil jij toch deelnemen aan de training? Geen probleem, deze basiskennis kun je opdoen met onze e-learning “basis van managementsystemen”.

Jouw investering

Deze optie voor een klassikale training voor ISO 9001 normkennis wordt jou aangeboden voor € 450,- excl. btw.
Heb je na deze training de smaak te pakken en wil je je verder verdiepen in ISO 9001? Overweeg dan onze interne auditvaardigheden training ISO 9001 om maximaal voordeel te halen uit de interne audit. Daarna kun je, als je bijvoorbeeld als auditor externe audits voor een certificerende instelling zou willen uitvoeren, onze gespecialiseerde training Lead Auditor ISO 9001 volgen. Zo word jij een expert waar het ISO 9001 betreft!

Persoonlijke intake

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake met een van onze adviseurs plaats. Tijdens deze intake ga je met de adviseur in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kunnen onze trainers hier met passend advies zo goed mogelijk op inspelen en kun jij doelgericht starten.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra's bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up-to-date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het gratis pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat uit behalve toegang tot de KAM Community uit ondersteuning via de gratis helpdesk. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega's.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Trainingsdata

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Komt deze datum voor jou niet uit terwijl je wel de training wilt volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. Wil jij met meer collega's deze training volgen? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een incompany training. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Schrijf je in voor de training ISO 9001 normkennis

Maak gebruik van onze najaarscombideal en ontvang direct € 50 korting!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.