Training ISO 9001 normkennis

In deze ééndaagse training ISO 9001 normkennis leer jij, door praktische uitleg van de theorie en met hulp van praktijkvoorbeelden, alles over de norm. Jouw trainer is deskundig op het gebied van kwaliteitsmanagement, met veel ervaring in het implementeren, onderhouden en auditeren van verschillende managementsystemen. Geef jezelf een stevige basis met deze ISO 9001 normkennis training.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

De training

ISO 9001 is de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties. Als jij betrokken bent bij of verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem voor de ISO 9001 norm heb je een uitdagende taak. Bij die implementatie en onderhoud komt namelijk best veel kijken.

Om kwaliteit te kunnen leveren en te kunnen controleren is het van belang dat je de norm kent, begrijpt en kunt toepassen. We zorgen er in deze training voor dat je weet hoe je de norm moet interpreteren en hoe deze is opgebouwd. Na afloop van de training beheers jij op professioneel niveau ISO 9001.

iso-9001-normkennis-training

Is de training iets voor mij?

Je hoeft voor deze ISO 9001 normkennis training nog geen kennis te hebben van de ISO 9001 norm. Wel verwachten wij van onze deelnemers enige ervaring óf een basiskennis van managementsystemen om het leerdoel te behalen. Twijfel jij of je genoeg ervaring hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb jij nog geen of weinig ervaring en kennis van managementsystemen? En wil jij toch deelnemen aan de training? Geen probleem, deze basiskennis kun je opdoen met onze e-learning “basis van managementsystemen”.

Meer informatie over de opleiding?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Na afloop van de training ISO 9001 normkennis

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 9001 training brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training ISO 9001 Brochure

Praktische informatie

Trainingsduur
Het betreft een opleiding van 6 dagen van 9.00 tot 17.00

Investering
Deze optie voor een klassikale training voor ISO 9001 normkennis wordt jou aangeboden voor € 495,- excl. btw. Volg je de training online? Dan is het € 395,- excl. btw.

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda of Amersfoort).

Trainingsdata
De volgende ISO 9001 normkennis trainingen vinden plaats op:

ISO 9001 normkennis
27 maart 2024 - Amersfoort

Duur: 1 daagse training
Datum:
27 maart 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

ISO 9001 normkennis
5 juni 2024 - Amersfoort

Duur: 1 daagse training
Datum:
5 juni 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

Inschrijven gaat heel eenvoudig door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Wil je de training normkennis ISO 9001 graag volgen maar komen geen van de genoemde data jou uit? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.