Training | ISO 9001 normkennis

In deze ééndaagse training ISO 9001 normkennis leer jij, door praktische uitleg van de theorie en met hulp van praktijkvoorbeelden, alles over de norm. Jouw trainer is deskundig op het gebied van kwaliteitsmanagement, met veel ervaring in het implementeren, onderhouden en auditeren van verschillende managementsystemen. Geef jezelf een stevige basis met deze ISO 9001 normkennis training.

Inhoud training ISO 9001 normkennis

ISO 9001 is de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties. Als jij betrokken bent bij of verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem voor de ISO 9001 norm heb je een uitdagende taak. Bij die implementatie en onderhoud komt namelijk best veel kijken.

Om kwaliteit te kunnen leveren en te kunnen controleren is het van belang dat je de norm kent, begrijpt en kunt toepassen. We zorgen er in deze training voor dat je weet hoe je de norm moet interpreteren en hoe deze is opgebouwd. Na afloop van de training beheers jij op professioneel niveau ISO 9001.

iso-9001-normkennis

Voor wie is deze ISO 9001 normkennis training?

Je hoeft voor deze ISO 9001 normkennis training nog geen kennis te hebben van de ISO 9001 norm. Wel verwachten wij van onze deelnemers enige ervaring óf een basiskennis van managementsystemen om het leerdoel te behalen. Twijfel jij of je genoeg ervaring hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb jij nog geen of weinig ervaring en kennis van managementsystemen? En wil jij toch deelnemen aan de training? Geen probleem, deze basiskennis kun je opdoen met onze e-learning “basis van managementsystemen”.

Na afloop van de training ISO 9001 normkennis

  • Heeft de High Level Structure geen geheimen meer voor jou;
  • Weet je wat de HLS voor het managementsysteem in jouw organisatie betekent;
  • Weet je hoe ISO 9001 in elkaar zit;
  • Kun je de gedachte achter de norm uitleggen;
  • Kun je de risicogerichte benadering in de nieuwe norm toepassen in de praktijk;
  • Zet je zelfstandig een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem op.

Je kunt een incompany training aanvragen vanaf 3 deelnemers

Meer informatie? Onze trainingsadviseurs helpen je graag!

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 9001 brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training ISO 9001 Brochure

Jouw investering

Deze optie voor een klassikale training voor ISO 9001 normkennis wordt jou aangeboden voor € 495,- excl. btw. Volg je de training online? Dan is het € 395,- excl. btw.

 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra's bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up-to-date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het afgeschermde platform, waarmee je een groot netwerk van vak- en branche collega's creëert. Zorg dat je het goed gebruikt!

Trainingsdata

Inschrijven gaat heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Wil jij deze training volgen maar komen geen van de genoemde data jou uit? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. Wil jij met meer collega's deze training volgen? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een incompany training. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.