De KAM Safety App

Ben je ál die administratie die jou zoveel van je kostbare tijd kost, ook zo beu? En probeer je het veiligheidsbewustzijn bij je medewerkers te vergroten maar is contact tijdens de werkdag lastig? Worden incidenten te laat of zelfs helemaal niet gemeld omdat het proces omslachtig is? KAM Consultants heeft de oplossing: de KAM Safety App! 

De Safety App is de centrale plek 
De Safety App is dé centrale plek voor jouw organisatie waar alles rondom veiligheid met één druk op de knop geregeld wordt. Weg met de ruis, weg met de miscommunicatie en welkom vereenvoudigde administratie!  Door de automatische registratie van formulieren en meldingen wordt de administratie aanzienlijk verlicht, waardoor jij tijd kunt besteden aan datgeen wat er écht toe doet, in het veld!  

De Safety App en certificeringseisen 
De Safety App zal voor jouw organisatie ook van onschatbare waarde zijn bij het implementeren en onderhouden van de Safety Culture Ladder (voorheen bekend als de Veiligheidsladder) én geeft antwoord op meerdere vragen uit de VCA certificering, twee vliegen in één klap! De Safety Culture Ladder is de beoordelingsmethode bedoeld om het veiligheidsbewustzijn en handelen in bedrijven te meten. Vanaf 1 januari 2022 is het verplicht om als bedrijf gecertificeerd te zijn voor de Safety Culture Ladder om überhaupt mee te kunnen doen aan aanbestedingen. Door gebruik van de Safety App vergroot en vergemakkelijk je het veiligheidsbewustzijn van de mensen, waardoor jij al drie stappen voor loopt op jouw concurrentie.  

Kortom: vergroot het veiligheidsbewustzijn en laat de Safety App je helpen om dit op zo een gemakkelijk mogelijke manier te doen, zonder administratieve ellende! 

Deel dit bericht

Meer informatie

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.