Training | Normkennis ISO 45001

Ga je jij huidige bestaande managementsysteem uitbreiden met eisen voor veiligheid en welzijn? Dan doe je er goed aan om een training te volgen over ISO 45001, de internationaal geaccepteerde norm voor een Arbo managementsysteem. Door onze praktische en doelgerichte trainingswijze leiden we jou al in één dag op tot specialist van deze norm.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

Inhoud training normkennis ISO 45001

De training normkennis ISO 45001 is zo ingericht dat iedereen die meer wil leren over ISO 45001 voldoende uitdaging vindt. Het maakt daarom niet uit of je middels deze training kennis wilt maken met deze norm of dat je al een aantal jaren werkt met dit systeem. Alles wat je leert in deze training heeft toegevoegde waarde.

Na afloop van de training

Je kunt de training normkennis ISO 45001 online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Meer informatie over de training?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

Praktische informatie

Je kunt de ééndaagse training normkennis ISO 45001 online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 45001 wordt jou aangeboden voor €495 excl. btw. Het is ook mogelijk om de training online te volgen. De kosten hiervoor bedragen €395 excl. btw.

 

9 oktober 2024
(Amersfoort)

9 oktober 2024
Tijd: 9:00 – 17:00 uur
Locatie: Amersfoort

Je kunt je eenvoudig inschrijven door het formulier onder aan de pagina in te vullen.

KAM-consultants-kantoor

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 45001 trainingen brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies of inschrijven?

Heb je vragen of wil je je inschrijven voor de training? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je direct in voor de training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.