Training | Normkennis ISO 45001

Ga je jij huidige bestaande managementsysteem uitbreiden met eisen voor veiligheid en welzijn? Dan doe je er goed aan om een training te volgen over ISO 45001, de internationaal geaccepteerde norm voor een Arbo managementsysteem. Door onze praktische en doelgerichte trainingswijze leiden we jou al in één dag op tot specialist van deze norm.

Inhoud training normkennis ISO 45001

De training normkennis ISO 45001 is zo ingericht dat iedereen die meer wil leren over ISO 45001 voldoende uitdaging vindt. Het maakt daarom niet uit of je middels deze training kennis wilt maken met deze norm of dat je al een aantal jaren werkt met dit systeem. Alles wat je leert in deze training heeft toegevoegde waarde.

Na afloop van de training

  • Kun je Arborisico’s van jouw organisatie in kaart brengen;
  • Ben je in staat continue verbetering van de arbeidsomstandigheden door te voeren;
  • Weet je hoe je praktisch aan de slag kunt met Arbowet- en regelgeving;
  • Kun je zelfstandig een Arbomanagementsysteem conform ISO 45001 opzetten en onderhouden;
  • Weet je hoe je alle interne en externe voordelen van een ISO 45001 Arbomanagementsysteem maximaal kunt benutten;
  • Ben je bekend met de aankomende wijzigingen in de ISO 45001 norm.

Je kunt de training normkennis ISO 45001 online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Ook interessant?

Per 1 januari 2025 is trede 3 van de Safety Culture Ladder verplicht. De Safety Culture Ladder is hét instrument om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen van bedrijven te meten en te verbeteren. Om organisaties te helpen met de stap naar trede 3 hebben wij 4 verdiepingstrainingen ontwikkeld die helemaal draaien om de Safety Culture Ladder en trede 3:

Klinkt interessant? Op deze pagina vind je meer informatie over de verdiepingstrainingen.

training-normkennis-iso-14001

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het afgeschermde platform KAM Community. Het pakket bestaat, naast toegang tot het unieke platform, uit ondersteuning via de gratis helpdesk. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete ISO 45001 trainingen brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Training ISO 45001 Brochure

Praktische informatie

Je kunt de ééndaagse training normkennis ISO 45001 online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 45001 wordt jou aangeboden voor €495 excl. btw. Het is ook mogelijk om de training online te volgen. De kosten hiervoor bedragen €395 excl. btw.

Is deze training voor jou?

Inschrijven doe je heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Komen de genoemde data voor jou niet uit maar wil je wel deze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de training via het formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.