Training | Normkennis ISO 45001

Wil jij aan de slag om jouw bestaande managementsysteem uit te breiden met eisen voor veiligheid en welzijn? Dan doe je er goed aan om een training te volgen over ISO 45001, de internationaal geaccepteerde norm voor een Arbo managementsysteem. Aan de hand van onze praktische en doelgerichte trainingswijze kunnen we jou al in één dag opleiden tot specialist van deze norm.

Inhoud training normkennis ISO 45001 (arbo & veiligheid)

De training normkennis ISO 45001 is zo ingericht dat iedereen die meer wil leren over ISO 45001 voldoende uitdaging vindt. Het maakt daarom niet uit of je middels deze training kennis wilt maken met deze norm of dat je al een aantal jaren werkt met dit systeem. Wij zorgen ervoor dat hetgeen je leert in deze training voor iedereen van toegevoegde waarde is.

Na afloop van de training

  • Kun je Arborisico’s van jouw organisatie in kaart brengen;
  • Ben je in staat continue verbetering van de arbeidsomstandigheden door te voeren;
  • Weet je hoe je praktisch aan de slag kunt met Arbowet- en regelgeving;
  • Kun je zelfstandig een Arbomanagementsysteem conform ISO 45001 opzetten en onderhouden;
  • Weet je hoe je alle interne en externe voordelen van een ISO 45001 Arbomanagementsysteem maximaal kunt benutten;
  • Ben je bekend met de aankomende wijzigingen naar de ISO 45001 norm.

De training normkennis ISO 45001 is te volgen als e-learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, om genoeg ruimte te bieden voor vragen, discussie en interactie.

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het gratis pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat, naast toegang tot het unieke platform, uit ondersteuning via de gratis helpdesk. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Trainingen

Lees verder voor meer informatie over de duur van de training en de bijbehorende investering.

Wil jij het liefste een klassikale training volgen? De klassikale training is voor de professionals die het liefste een training met een trainer volgen. Tijdens deze 1-daagse zorgt de trainer ervoor dat jij en de andere cursisten op de hoogte zijn van de norm. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten. Wegens de huidige omstandigheden worden de klassikale trainingen online via Teams gegeven. In de loop van het jaar hopen wij jou weer te kunnen ontvangen op onze trainingslocatie in Roermond of Woerden.

Duur: 1 dag

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 45001 wordt jou aangeboden voor € 450 excl. btw. 

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Komt deze datum voor jou niet uit terwijl je wel de training wilt volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor: Training | Normkennis ISO 45001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.