ISO 9001:2015 begeleiding

KAM Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het ISO 9001 certificaat. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld binnen 6 maanden gecertificeerd. Organisaties kleiner dan 25 medewerkers zijn meestal binnen 3 maanden klaar voor certificatie!

ISO 9001 certificering
ISO 9001 is veruit de meest bekende en ingezette norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen laat daarmee zien dat er een gedegen kwaliteitsorganisatie aanwezig is. Klanten eisen dan ook steeds vaker dat het certificaat is behaald voordat zij zaken willen doen met de betreffende organisatie. Daarnaast zijn er veel bedrijven die inzien dat de structuren vanuit een ISO 9001:2015 managementsysteem helpen om de organisatie te laten groeien.

Om het ISO 9001 certificaat te kunnen behalen dient aantoonbaar aan een aantal eisen worden voldaan. De invulling hiervan wordt vastgelegd in bijvoorbeeld het kwaliteitshandboek. Om ISO 9001:2015 soepel in de organisatie te implementeren is het belangrijk dat de invulling op de organisatie wordt afgestemd. Een standaard kwaliteitshandboek is dan ook geen oplossing.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hieronder rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 9001:2015 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

QUICKSCAN

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan. Lees meer...

COACHING

Sturende en adviserende begeleiding. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Ontzorging van begin tot eind. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Continue verbetering van je systeem. Lees meer...

Een interessante cursus volgen op het gebied van ISO 9001? KAM Consultants organiseert vanuit Roermond interessante cursussen op het gebied van normkennis, het opzetten en implementeren van managementsystemen en auditing. Ook incompany trainingen mogelijk.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant