De garanties

Wij houden van duidelijkheid: geen rompslomp of ingewikkelde clausules. Dit dragen wij ook uit in onze werkwijze en daarom bieden wij een aantal garanties.

  • Praktische ondersteuning op maat: geen onnodige documentatie maar een werkbaar systeem dat volledig draait op het karakter van de organisatie.

Als je een managementsysteem gaat opzetten of optimaliseren wil je dat deze naadloos aansluit bij jouw organisatie. Een kant en klaar handboek is daarom ook geen optie als je ook echt de voordelen van het systeem wil gaan ervaren. Net zoals dat jouw bedrijf uniek is, is jouw systeem dat ook. Bij ons krijg je daarom een eigen consultant die samen met jou het traject gaat doornemen en bekijkt hoe je zaken zo praktisch en efficiënt mogelijk in jouw organisatie kunt implementeren. Met onze pragmatische en persoonlijk insteek zorgen wij ervoor dat je het implementatietraject met plezier bewandelt en dat jouw managementsysteem aan al jouw, en die van de norm(en), eisen voldoet.

  • Effectieve en onderhoudsvriendelijke systemen: een pragmatisch ingericht systeem dat eenvoudig te optimaliseren en onderhouden is.

Wanneer je werkt met een managementsysteem wil je niet het gevoel hebben dat je dingen alleen maar doet omdat dit wordt verwacht vanuit een bepaalde norm. Natuurlijk kun je dit op sommige punten niet geheel voorkomen maar in de regel moet je systeem niet veel meer tijd in beslag nemen dan de normale gang van zaken. Om dit te realiseren is het belangrijk dat je systeem onderhoudsvriendelijk wordt ingericht en tegelijk effectief helpt om je bedrijf te verbeteren. Wij bij KAM Consultants hebben ons hier in gespecialiseerd en zorgen ervoor dat je de vruchten van een goed managementsysteem zowel op korte als op lange termijn kan blijven plukken.

  • Brede kennis over normen en branches: wij kennen niet alleen alle normen op ons duimpje, we hebben ook kennis en ervaring binnen alle branches.

Wil je een systeem opzetten dat voldoet aan meerdere normen zoals bijvoorbeeld ISO 9001 en VCA of ISO 14001 met ISO 45001? Dan heb je bij ons genoeg aan 1 consultant die jou het hele traject kan ondersteunen. En of je nu in de chemie, bouw of zakelijke dienstverlening zit; wij hebben altijd een consultant in huis die ervaring heeft met de gang van zaken in jouw branche. Wel zo fijn, want zo is het mogelijk om een optimaal (geïntegreerd) managementsysteem neer te zetten en hoef jij niet te schakelen tussen verschillende consultants en/of opleiders.

  • 100% succesgarantie tegen vaste prijzen: je kunt er van op aan dat je je certificaat of diploma tijdig en voor de afgesproken prijs behaalt.

Als je de stap hebt gezet om je bij te laten scholen tot ISO specialist of je te laten begeleiden bij een implementatie traject dan heb je één doel voor ogen: je ISO certificaat of diploma behalen. En als je dit praktisch gaat bekijken wil je dit graag voor een bepaalde datum behalen en vooraf weten welke kosten hiermee gemoeid gaan. Bij KAM Consultants ben je dan aan het goede adres. Bij ons krijg je namelijk de garantie dat je het diploma en/of certificaat aan het einde van de rit hebt behaald tegen een vooraf afgesproken prijs. Je betaalt bij ons dan ook nooit extra voor meer consulten, telefoontjes of mailcontact; wel zo transparant.