My ISO Genius Implementatietool

Een ISO certificering in slechts 4 stappen

Omdat wij alles weten over de ISO normen, de handigste formats en het slim inrichten van jouw managementsysteem, weten we ook precies wat jij nodig hebt bij het behalen van je ISO certificaat.

Wat houdt My ISO Genius in?

Om welke ISO norm het ook gaat, met My ISO Genius verzeker je jezelf van een ISO certificering.

Ontdek wat de norm betekent, welke stappen jij moet zetten, hoe je alles effectief en structureel aanpakt en hoe jij voorbereid bent op een audit waarbij maar een uitkomst mogelijk is; het behalen van jouw ISO certificaat.

  • Alles over de door jou gekozen ISO norm;
  • De ISO normering in de praktijk;
  • Acties om het certificaat te behalen;
  • Je voorbereiden op de audit.

Waarom My ISO Genius gebruiken voor de certificering?

Waarom kiezen voor een duur traject als je met My ISO Genius alle kennis in huis haalt en al snel 65% tot 70% van alle kosten bespaard?

My ISO Genius is jouw eigen ISO adviseur. Een ISO adviseur die je dag en nacht kunt bereiken en altijd, waar je ook bent, voor je klaarstaat.

My ISO Genius logo

Met welke norm kunnen wij jou helpen?

ISO 9001

Met een ISO 9001 certificaat benadruk je de continue zoektocht naar kwaliteitsverbetering om te allen tijde aan de behoeften, wensen en eisen van je klanten en alle overige partijen te blijven voldoen. 

ISO 14001

Het ISO 14001 certificaat biedt jou een officieel bewijsstuk dat aangeeft dat jij voldoet aan de internationaal gestelde norm op het gebied van milieumanagement. 

ISO 17100

Met een ISO 17100 certificering breng je structuur aan binnen al je bedrijfsprocessen, gehanteerde hulpmiddelen en alle overige aspecten. 

Interessant voor jouw bedrijf?

Kam-coaching-icoon-wit

Een online adviseur die dag en nacht voor je klaarstaat

checklist-myisogenius1

Alle benodigde kennis, formats en stappenplannen voor een gegarandeerde certificering

Kam-icon-arbo-veiligheid

De garantie dat je voldoet aan alle strenge eisen van de gekozen normering

GRATIS persoonlijke rondleiding door de demo?

Het behalen van een ISO certificering is niet moeilijk. Tenminste, als je exact weet welke stappen je moet zetten. Meld je nu aan en we benaderen je persoonlijk voor een rondleiding door de tool. Je krijgt de kans om al je vragen direct te stellen en weet precies waar je aan toe bent.

Laat je verbazen van het grote gemak en het voordeel van My ISO Genius. Zet vandaag nog die eerste stap naar certificering.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Coaching-traject-ISO-normen-KAM-Consultants