Quickscans

Het is een hot topic binnen ISO Wereld: de update van ISO 9001 en ISO 14001 naar de 2015 versie en de overgang van OHSAS 18001 naar ISO 45001. Bedrijven zijn zoekende wat dit betekent voor hun managementsysteem en kunnen hier nog moeilijk de impact van inschatten.

Om bedrijven een goed inzicht te geven in wat de nieuwe normen voor hun managementsysteem betekent heeft KAM Consultants de Update Quick Scan opgezet. Afhankelijk van de grootte van de organisatie voeren onze consultants in een halve, of hele dag een Quick Scan uit op het huidige managementsysteem. Daarbij wordt gelet op:

  • Hoe up-to-date is het managementsysteem?
  • Is er ruimte om het systeem efficiënter in te richten?
  • Wat moet er nog gebeuren om te voldoen aan de nieuwe eisen van ISO 9001, ISO 14001 en/of ISO 45001?

De resultaten van de Update Quick Scan worden vervolgens verwerkt tot een stappenplan, waarbij de organisatie daarna zelf aan de slag gaat om het managementsysteem te updaten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om hierna begeleiding te krijgen in de update van het managementsysteem. In dit geval krijg je een deel van de kosten van de Quick Scan als korting voor het begeleidingstraject voor de update terug. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Misschien ook interessant?

Coaching: Sturende en adviserende begeleiding.
Intensieve begeleiding: Ontzorging van begin tot eind.
Onderhoudstrajecten: Continue verbetering van je systeem.