Online training ISO 9001 Interne Auditvaardigheden*
7 & 14 april van 09.00u tot 17.00u

* Wegens de ontwikkelingen van het COVID-19 Virus (coronavirus) bieden wij de mogelijkheid om de ISO 9001 Lead Auditor training online te volgen. Neem contact op voor meer informatie.

Training Interne Auditvaardigheden ISO 9001
12 mei & 19 mei Roermond

Heeft jouw organisatie een ISO 9001 managementsysteem en ben jij aangewezen om dit te gaan auditen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil jij graag getraind worden om het maximale uit een interne audit te halen? Dan is onze 2-daagse cursus Interne Auditvaardigheden ISO 9001 perfect voor jou! Deze cursus richt zich namelijk op:

  • De ISO 9001 normkennis
  • Verdieping van interne auditing gericht op een ISO 9001 managementsysteem

Om ervoor te zorgen dat jij een expert wordt op het gebied van een ISO 9001 managementsysteem spijkeren wij jouw kennis over deze norm bij. Tijdens de eerste dag gaan we daarom eerst in op de ISO 9001 norm. Tijdens de tweede dag nemen we tijd om je alles te leren over interne audits, namelijk hoe je ze goed kunt plannen, uitvoeren en afhandelen. Dit alles conform de ISO 19001 Interne Auditing norm. Bovendien leren we je hoe je de kennis van het auditen specifiek kunt toepassen op een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Zo leer je hoe je straks zelf aan de slag kunt om jouw kwaliteitsmanagementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen.

Na afloop van de cursus:

  • Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is.
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciers audits.
  • Weet je hoe je interne audits efficiënt en doeltreffend kunt uitvoeren.
  • Kun je een interne auditplanning opstellen.
  • Weet je hoe je interne audits juist moet afhandelen en rapporteren.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is gericht op mensen die het maximale voordeel willen halen uit de interne audits van hun ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

Wil je alleen meer weten over de basis van intern auditen en heb je geen interesse in de verdieping op ISO 9001? Bekijk dan eens onze basiscursus Interne Auditvaardigheden.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Misschien ook interessant?

Training: ISO 9001 normkennis.
Training: Lead Auditor ISO 9001

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 2 dagen van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 850,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!