Trainingen ISO 45001

Veilig werken staat voorop

ISO 45001 is de internationaal erkende norm waar het gaat om Arbomanagement. Je toont met deze norm aan dat je verder kijkt dan alleen het inventariseren en waarborgen van veiligheid: je laat zien dat je gevaarlijke situaties voorkomt. Wil jij je verdiepen in ISO 45001? Of je verder specialiseren in de norm? Je vindt hier diverse trainingen die wij aanbieden op het gebied van ISO 45001

Volg onze trainingen waar je maar wilt

Onze trainingen zijn online of op locatie (klassikaal of incompany). Omdat wij grote waarde hechten aan persoonlijke begeleiding zijn onze groepen klein, zodat er genoeg ruimte is voor interactie, het stellen van vragen en discussie.

Meer mogelijkheden

Wil jij met een aantal collega's een training volgen? Bekijk dan gauw onze incompany mogelijkheden. Heb jij medewerkers die je wilt opleiden tot specialisten op het gebied van de norm ISO 45001? Training on the job is dé oplossing hiervoor. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij denken graag met je mee!

Alles rustig doorlezen?

Download hier onze handige brochure

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Normkennis ISO 45001

Deze ééndaagse training normkennis ISO 45001 zorgt ervoor dat jij in een dag de betekenis van ISO 45001 doorgrondt. Je bent na afloop op de hoogte van de inhoud van de norm, kunt de gedachte erachter uitleggen en je kunt zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO 45001.

Meest gekozen

Arbowetgeving en RI&E

Arbowetgeving is internationaal opgesteld om veilig werken te waarborgen. Deze Arbowetgeving brengt de verplichting mee een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit te voeren. Beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom worden ze in deze training samen behandeld.

Interne auditvaardigheden ISO 45001

In deze tweedaagse training ga je én aan de slag met de basis van interne audits én je gaat dieper in op het auditen van een ISO 45001 managementsysteem. Je weet na afloop precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem conform ISO 45001.

Arbocoördinator

Veilig en gezond werken is essentieel binnen de arbeidsmarkt. Een Arbocoördinator is de spin in het web voor Arbovraagstukken, onder andere op het gebied van veilig werken, RI&E, het Arbobeleid en Arbo wet- en regelgeving. In deze 6-daagse opleiding krijg jij alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als Arbocoördinator aan de slag te gaan.